Pagina principala » 2015 » Martie » 24 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Marti 24 Martie 2015 Online
03:15:14
Emisiunea La Maruta de Marti 24 Martie 2015 Online
Emisiunea La Măruţă de Marţi 24 Martie 2015 difuzată de Pro tv începând cu ora 17:30, continuă cu povestea impresionanta de viaţă a tânărului care poartă numele a două stele ale fotbalului românesc. Hagi-Lăcătuş, tânărul din centru vechi care a uimit o ţară întreagă cu talentele sale multiple, este la un pas de a rămâne pe străzi după ce în urmă cu mai mulţi ani tatăl lui le-a dat foc la casă iar acum acesta locuieşte împreună cu mai multe rude în doar două camere. Aflaţi toate acestea dar şi multe alte subiecte interesante în emisiunea La Măruţă din 24/03/2015. Tot La Măruţă vom afla dacă împăcarea secolului v-a avea loc. Marian Mexicanu şi membrii familiei Lincan se vor afla din nou faţă în faţă în platoul emisiunii acolo unde îşi vor spune ce au pe suflet. Emisiunea La Măruţă de Marţi 24 Martie 2015 poate fi vizionată integral şi la noi pe site online, imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea La Măruţă de Marţi 24 Martie 2015 de la ora 17:30 la Pro tv, l-am putut vedea în emisiune pe Hagi-Lăcătuş, un copil talentat din Bucureşti, care a uimit o ţară întreagă cu talentele sale. Acesta a venit în platou alături de o parte din familia sa şi a povestit cât de grea este viaţa lor. Tot în emisiunea La Măruţă de Marţi 24 Martie 2015 ne-am întâlnit cu Mioara Velicu, cea care a fost primul fermier şef din Ferma Vedetelor! Cântăreaţa a venit şi a povestit despre cum a fost viaţa ei în fermă în care condiţiile sunt ca cele de acum 100 de ani dar şi despre micile conflicte pe care le-a avut cu unele vedete din fermă. Pe finalul emisiunii am aflat o ştire de ultima ora: Andra, soţia lui Cătălin Măruţă realizatorul emisiunii este însărcinată în patru luni şi aşteaptă o fetiţă.


Categorie: Pro Tv | Tag-uri: catalin maruta, la maruta 24/03/2015 online, la maruta 24 martie 2015, La Maruta reluare, La Maruta emisiune full

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar