Pagina principala » 2015 » Martie » 11 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Miercuri 11 Martie 2015 Online
03:30:43
Emisiunea La Maruta de Miercuri 11 Martie 2015 Online
Emisiunea La Maruta de Miercuri 11 Martie 2015 vom avea parte de cele mai tari imagini care au fost surprinse in jungla africana de-a lungul celor 21 de zile in care 12 vedete au stat departe de lumea civilizata acolo unde au petrecut cea mai tare aventura din viata lor.
Alaturi de Catalin Maruta in platoul emisiunii va veni Catalin Morosanu cel care a fost incununat cu titlul suprem de Regele Junglei. Luptatorul ne va povesti despre ce a trebuit sa indure pentru a iesi invingator si cat de greu i-a fost dar nu s-a dat batut.
Nu ratati asadar o noua editie La Maruta din 11/03/2015 incepand cu ora 17:30, emisiune plina de surprize si multe subiecte interesante . Emisiunea La Maruta de Miercuri 11 Martie 2015 poate fi vizionata online pe voyo.
UPDATE: În emisiunea La Măruţă de Miercuri 11 Martie 2015 l-am avut ca invitat pe Izidor, tânărul cu dizabilităţi care a fost înfiat acum 25 de ani de o familie din America. Acesta s-a aflat faţă în faţă cu mama sa biologică şi i-a adresat mai multe întrebări chinuitoare, despre trecutul întunecat atunci când l-a abandonat într-un orfelinat pentru că s-a născut cu dizabilităţi. Mai apoi Cătălin Moroşanu, Regele Junglei a primit o farsă de zile mari de la un presupusul fan care l-a susţinut în perioada în care acesta a fost în junglă. Cătălin Moroşanu a venit mai apoi în studioul emisiunii şi a promis că după ce se va reface va reveni pentru a povesti cum a fost în junglă timp de 21 de zile.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: La Maruta reluare, la maruta 11 martie 2015, la maruta emisiune completa, la maruta 11/03/2015 online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar