Pagina principala » 2015 » Martie » 18 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Miercuri 18 Martie 2015 Online
03:30:15
Emisiunea La Maruta de Miercuri 18 Martie 2015 Online
Emisiunea La Măruţă de Miercuri 18 Martie 2015 difuzată de Pro tv începând cu ora 17:30, continuă cu aventura lui Marian Mexicanu care a tras spaima vieţii lui după ce Cătălin Măruţă realizatorul emisiunii l-a atras intr-o capcană şi i-a întins o cursă în care artistul a tras spaima vieţii lui. Ce mai este nou în viaţa artistului şi ce a mai făcut în ultima perioada aflaţi pe bune doar La Măruţă Miercuri 18/03/2015 la Pro tv. Tot atunci vom vedea cum s-a răzbunat acesta şi cine a fost următoarea victimă. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie a celei mai urmărite emisiuni de divertisment ediţie plină de subiecte interesante în care vom afla multe detalii picante din viaţa vedetelor. Emisiunea La Măruţă de Miercuri 18 Martie 2015 difuzată la Pro tv începând cu ora 17:30, poate fi vizionată pe protv.
UPDATE: În emisiunea La Măruţă de astăzi 18 Martie 2015, Cătălin Măruţă i-a făcut o surpriză minunată Fronicai, fosta concurentă de la Românii au talent, cea care acum se lupta să îşi învingă boala şi să rămână în viaţă. Mai apoi, celebrităţile care au stat în junglă s-au renunit într-un ospăţ de cinci stele, acolo unde s-au înfruptat cu cele mai delicioase bucate. Aceştia i-au pregătit o surpriză minunată realizatorului celei mai tari emisiuni de divertisment. Pe finalul emisiunii am urmărit o poveste impresionantă de dragoste, despre cum le-a schimbat Chef Victor viaţa în bine protagoniştilor celei de-a doua ediţie a emisiunii Vine Cheful difuzată de Pro tv Marţi după Ferma Vedetelor.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: reluare din 18 martie 2015, la maruta 18 martie 2015, la maruta online, la maruta 18/03/2015, emisiune completa

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar