Pagina principala » 2015 » Aprilie » 1 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Miercuri 1 Aprilie 2015 Editie de Paste Online
02:30:05
Emisiunea La Maruta de Miercuri 1 Aprilie 2015 Editie de Paste Online
La Măruţă din 1 Aprilie 2015 continuă cu şirul de minuni pe care Cătălin Măruţă îşi porpune să le ralaizeze cu ocazia Patelui. Măruţă se va ţine de cuvânt şi în emisiunea La Măruţă de Miercuri 01/04/2015 şi va face o minune bine gândită pentru cineva drag lui. Şi tot în edtitia sa specială de Paşte din 01.04.2015, Cătălin va face o farsă de zile mari pentru o vedetă de la noi pe care nu o va uita niciodată. Şi tot atunci vom putea urmări cele mai tari subiecte din ţara noastră dar şi destăinuirile vedetelor care vor veni în platou şi vor sta pe canapea, acolo unde totul se întâmplă pe bune. Emisiunea La Măruţă de Miercuri 1 Aprilie 2015 difuzată de Pro tv de la 16:00 la 17:00 şi de la 17:30 la 18:00 va putea fi vizionată online pe voyo, imediat după difuzare.
UPDATE: Astăzi 1 Aprilie 2015 La Măruţă, politicianul Cornelu Vadim Tudor şi-a ţinut promisiunea şi a mers acasă la Zenaida cea supranumită femeia magnet, pentru a începe şedinţele de terapie care să îl scape de diabet. Acesta a avut parte de prima şedinţă de terapie în direct şi a promis că va continuăa tratamentul şi că speră să vadă rezultatele cât mai curând. Tot La Măruţă am putut urmări povestea familiei Rotariu şi tragedia prin care trece fratele Kasandrei Rotariu care a fost la un pas de comă diabetică. Pe finalul emisiunii, Max concurentul de la Vocea României care a devenit între timp celebru, a fost în platoul emisiunii şi a vorbit despre problemele care le are cu fosta soţie, fiica lui Ioan Mircea Paşcu fost ministru şi actual europarlamentar cu funcţii înalte în Parlamentul European. Artistul este supărat că după divorţ aceasta nu îl lasă să îşi vadă fiica şi mai mult decât atât îi aduce fel de fel de acuzaţii mincinoase la adresa sa.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: La Maruta reluare, la maruta 01.04.2015, la maruta 1 aprilie 2015, la maruta online, editie de paste, cu catalin maruta, la maruta 01/04/2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar