Pagina principala » 2015 » Martie » 25 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Miercuri 25 Martie 2015 Online
03:30:44
Emisiunea La Maruta de Miercuri 25 Martie 2015 Online
Vizionaţi emisiunea La Măruţă de Miercuri 25 Martie 2015 începând cu ora 17:30 pe Pro tv, emisiune ce continuă cu povestea impresionantă a tânărului Hagi Lăcătuş cel care a uimit o ţară întreagă cu talentele sale. Acesta îşi doreşte să găsească o casă care să o poată închiria acolo unde să locuiască împreună cu numeroasa sa familie. Cătălin Măruţă s-a implicat şi îşi doreşte să îl ajute pe acesta. Ce surprize i-a mai pregătit şi cum vor fi acestea primite puteţi afla vizionând emisiunea La Măruţă din 25/03/2015 la Pro Tv. Tot în emisiunea La Măruţă vom avea parte şi de alte subiecte interesante care vor fi discutate şi analizate pe larg în emisiune de Cătălin Măruţă şi invitaţii săi. Emisiunea La Măruţă de Miercuri 25 Martie 2015 difuzată de Pro tv începând cu ora 17:30, poate fi vizionată integral si la noi pe site online, imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea La Măruţă de Miercuri 25 Martie 2015 familia fostului membru Akcent au fost în emisiune şi au povestit despre cum au hotărât să înfieze o fetiţă care să le înfrumuseţeze viaţa. Soţii Gruia au înfiat-o pe Ana care pentru ei a reprezentat o binecuvântare chiar din ziua în care au cunoscut-o. Tot La Măruţă am urmărit aventura lui Tudorel prin Amsterdam acolo unde s-a întâlnit cu români aflati în excursie dar şi cu colegi de breaslă care îşi câştigă traiul în pieţele turistice din marea capitală europeană, etalandu-şi talentele. Pe finalul emisiunii am putut vedea minunea la care a luat parte Cătălin alături de Mioara Velicu, Bodo de la Proconsul şi castigatorea celei de-a treia ediţii a concursului Master Chef. Aceştia au mers chiar de Buna Vestire şi au pregătit o masă bogată pentru mai multe persoane care îşi duc traiul într-un cămin de bătrâni din capitală.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: la maruta 25/03/2015 reluare, la maruta 25 martie 2015, catalin maruta, la maruta online, la maruta emisiune completa

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar