Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 25 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Miercuri 25 Noiembrie 2015 Online
03:05:18
Emisiunea La Maruta de Miercuri 25 Noiembrie 2015 Online
Nu rataţi să urmăriţi show-ul La Măruţă de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv de la ora 17:30. Ediţia va începe cu o nouă confruntare în ceea ce priveşte cazul fetei dispărute din sicriu. Se pare că în ediţia de ieri, un bărbat sub anonimat, a declarat povestea lui ca fiind asemenatoare cu cea a fetei, şi astfel a acuzat asistenta de la clinică, dar mai ales pe nepotul sau şi alte două persoane, cum că ar fi vinovaţi de vânzarea copiilor celor din Canada. Tot în emisiunea La Măruţă din 25.11.2015 aflăm detalii despre cum s-a comportat mama fetei la testul poligraf, acolo unde vom afla cu adevărat dacă femeia ştia sau nu de vânzarea fiicei sale. Alături de Măruţă va veni din nou Carmen Harrar care doreşte să descopere adevărul, şi îl aşteptăm şi pe Florin, fratele fetei dispărute. De altfel, emisiunea vă surprinde şi cu alte subiecte interesante, care vă pot uimi în această după-amiază, alături de gazda emisiunii, Cătălin Măruţă. Aşadar, nu pierdeţi ocazia să aflaţi mai multe din emisiunea La Măruţă de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTv.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Miercuri, 25 Noiembrie 2015 am urmarit adevarul despre fata moarta disparuta din sicriu. Se pare ca mama acesteia a fost supusa unui test la poligraf, care a descoperit ca femeia spunea adevarul. Carmen Harrar a fost complet uimita de rezultat, insa nu a dat inapoi si a incercat sa descopere ce s-a intamplat cu adevarat cu aceasta fata. Alaturi de mama a venit in platou si fiul sau, Florin, cel care ne-a mai facut si alte dezvaluiri. In direct a intervenit si sora fetei care sustine ca mama sa nu are dragoste de mama si alte declaratii surprinzatoare. Spre final am urmarit cum averea lui Vadim Tudor a fost scoasa la licitatie, moment care a demonstrat ca sunt multi oameni interesati de obiectele lui. Amalia Enache a fost ultima invitata in editia de astazi care ne-a povestit de noua experienta traita odata cu aparitia noului show, Clipa de fericire, ce va avea premiera in aceasta seara. Prezentatoarea ne-a povestit cateva momente de emotie care s-au petrecut si detalii despre ceea ce va insemna show-ul.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: la maruta 25 noiembrie 2015, 25.11.2015, la maruta online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar