Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 8 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Vineri 08 Ianuarie 2016 Online
04:30:50
Emisiunea La Maruta de Vineri 08 Ianuarie 2016 Online
Vă invităm să nu rataţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 08 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. Astăzi, vom afla finalul experimetnului în care a intrat familia lui George Chirilă. Doctorul Cristian Andrei a făcut ultimele teste pentru a afla mai multe detalii despre modul cum trăiesc, gândesc şi se bucură familia cu un bărbat şi două soţii. Aflaţi cum cele două soţii surori vorbesc despre o posibilă a treia soţie, dar şi ce talente inedite ascund copii lor. Tot în emisiunea La Măruţă din 08.01.2016, vom putea vedea cum au petrecut vedetele ziua de Sf Ioan, dar şi ce a primit frumoasa Ioana, fiica lui Măruţă, de ziua onomastică. De asemenea, un nou caz cutremurător a înmuiat o ţară întreagă, iar Măruţă ne va face cunoscut totul în această seară, după ora 17:30. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă din 08 Ianuarie 2016, disponibil de la ora 17:30 pe ProTv.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Vineri, 08 Ianuarie 2016, am aflat un caz incredibil in care o familie a trecut prin clipe groaznice. Pe 24 Martie 2014 familia Nicolae a suferit enorm cand casa le-a luat foc in timp ce toti dormeau. Dumitru, un politist de forte speciale a salvat casa intreaga, mai ales ca fetitele de 13 respectiv 14 ani s-au trezit ingrozite. Riscand sa isi piarda viata, acesta i-a salvat pe toti membrii, mai putin pe caine, insa el a trebuit sa stea in spital o luna sa se vindece dupa ce a fost ars 40% din corp. Familia Nicolae a intrat in platou si ne-a dezvalui totul cu lux de amanunt. De asemenea, subiectul George Chirila si cele doua sotii va fi incheiat astazi, pentru ca experimentul a luat sfarsit si doctorul Andrei a facut concluziile. De asemenea, am ascultat declaratiile de la cele doua sotii-surori care au dat sfaturi pentru o relatie reusita dar si ca se asteapta ca o a treia sotie sa intre in viata lor.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: emisiunea de azi, video, la maruta de vineri, la maruta 08 ianuarie 2016, online, 08.01.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar