Pagina principala » 2015 » Februarie » 13 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Vineri 13 Februarie 2015 Online
02:45:15
Emisiunea La Maruta de Vineri 13 Februarie 2015 Online
Nu rataţi emisiunea La Măruţă de Vineri 13 Februarie 2015 la Pro Tv începând cu ora 17:30, în care vom avea parte de Marea Finală în care fetele care aspiră să petreacă un weekend de Ziua Îndrăgostiţilor alături de Edy Mexicanu' vor lupta pentru a ieşi învingătoare. Marea bătălie va aduce în platou o armata de fete frumoase care vor trece prin probe de foc şi vor fi supuse la teste care să demonstreze că sunt demne de a câştiga inima lui Jude Low de România aşa cum mai este denumit Edy.

Tot La Măruţă de Vineri 13/02/2015 vom afla care este numele finalistei şi cum vor petrece cei doi. Ce părere are familia lui Mexicanu şi nu în ultimul rând Mamaia Lincan despre aventura lui Edy aflaţi urmarind online emisiunea La Măruţă de Vineri 13 Februarie 2015, emisiune care va putea fi urmărită integral mai jos, imediat după terminarea ei.
UPDATE: În emisiunea La Măruţă de Vineri 13 Februarie 2015, Edy Mexicanu' şi-a ales nevastă! După o preselecţie dură, cele 5 finaliste au păşit încrezătoare în platoul emisiunii cu gândul să dea marea lovitură şi de a pune mâna pe Edy. Edy a trebui să aleagă nora pentru mamaia Lincan, lucru deloc uşor care i-a dat mari bătăi de cap. Fetele au trebui să călărească un taur furios şi au făcut ca trenul indrumate de Tudorel.

La sfârşit Edy a plecat cu marea câştigătoarea direct la munte. Tot La Măruţă. am urmărit mai apoi povestea unei concurente la emisiunea Frumuseţea pe muchie de cuţit căreia după ce echipa Pro tv i-a dat o nouă şansă la o viaţă normală, aceasta a primit o altă lovitură puternică din partea destinului.Categorie: Pro Tv | Adăugat de: stifler | Tag-uri: la maruta 13 februarie 2015, la maruta 13/02/2015 online, La Maruta emisiune full, la maruta 13.02.2015 reluare

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com