Pagina principala » 2015 » Martie » 13 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Vineri 13 Martie 2015 Online
02:45:19
Emisiunea La Maruta de Vineri 13 Martie 2015 Online
Nu rataţi emisiunea La Măruţă din 13 Martie 2015 emisiune în care Cătălin Măruţă va aduce noi detalii din cazul lui Izidor, cel care a venit după 25 de ani să descopere adevărul despre copilăria sa şi să dezvăluie amănunte care se credeau uitate din ororile petrecute în orfelinatul groazei din Sighetul Marmaţiei acolo unde Izidor a fost abandonat de mama sa biologică şi salvat de o familie din Statele Unite, care l-au adoptat şi i-au dat o nouă şansă la viaţă. La Măruţă de Vineri 13/03/2015 dezvăluie noi mărturii ale celor care au luat parte la toate aceste atrocităţi şi care au fost implicaţi direct în acest caz uluitor în care zeci de copii au murit înfometaţi în cele mai odioase condiţii. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie a emisiunii La Măruţă de Vineri 13 Martie 2015, emisiune difuzată de Pro tv începând cu ora 17:30 ce poate fi vizionată online pe voyo.
UPDATE: În emisiunea La Maruta din 13 Martie 2015, Aniţa, fosta colegă de suferinţă a lui Izidor, a povestit pentru spectatorii emisiunii, cum nu a fost lăsată să plece în America acum 25 de ani pentru a avea un trăi mai bun şi cum a devenit cerşetoare pentru familia sa şi sclavă în propria casă. Aniţa crede că mama ei care a transformat-o într-o cerşetoare şi o sclavă, a greşit că nu a acceptat ca ea să fie infiată pentru a avea o viaţă mai bună în America, asemenea lui Izidor. Mai apoi Ciprian, olteanul autentic, câştigătorul concursului MasterChef, a avut parte de o surpriză imensă în platoul emisiunii unde Cătălin i-a reunit toată familia, după ce acesta nu se mai văzuse de foarte multă vreme cu fraţii săi.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: la maruta 13 martie 2015, la maruta emisiune completa, La Maruta reluare, la maruta 13/03/2015 online, la maruta online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar