Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 27 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Vineri 27 Noiembrie 2015 Online
03:31:31
Emisiunea La Maruta de Vineri 27 Noiembrie 2015 Online
Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 27 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv începând cu ora 17:30. Emisiunea de azi vă aduce noutăţi despre cazul şoc care a înmărmurit o ţară întreagă. Se pare că odată cu apariţia unui document în care scria consinţământul părinţilor lui Flori, fata declarată dispărută din sicriu, de a o da spre adoptie, a dat totul peste cap. Tot în emisiunea La Măruţă din 27.11.2015 alături de gazda emisiunii va fi şi Tita Săraru, asistenta care le-a adus vestea părinţilor că fiica lor este bolnavă de Sida, în urmă cu mai bine de 20 ani. Aceasta vine în platoul emisiunii şi face dezvăluiri şocante despre acest caz, moment mult aşteptat în care ea îşi va lua apărarea faţă de acuzele aduse. De asemenea, şi alte cazuri şocante vor fi dezvăluite astăzi, în platoul emisiunii, unde numeroşi invitaţi îşi vor face apariţia alături de gazdă. Aşadar, vizionaţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 27 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv.

UPDATE: In emisiunea La Maruta de Vineri, 27 Noiembrie 2015, s-a continuat cazul fetei disparute din sicriu. Dupa ce unchiul fetei a facut marturisiri socante, secrete ce le-a pastrat timp de 25 ani, astazi le-a dezvaluit in platoul emisiunii. Barbatul sustine ca tatal Irinei a vandut-o, ceea ce i-a facut pe toti sa ia parintele la rost. Barbatul nu a infirmat acest fapt, insa nici nu a dat verdictul. Mai apoi marturisirile asistentei de la clinica au adus noi dovezi cum ca fata a fost vanduta si nu moarta. Spre finalul emisiunii, Robert Tudor, magicianul de la Romanii au talent a venit in platoul emisiunii. In emisiune s-a difuzat clipul "Call baby" pe care acesta l-a postat pe internet. Discutiile au continuat cu magicianul care a dezvaluit ca nasul Bobonete l-a invatat lucruri uimitoare.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: 27.11.2015, la maruta 27 noiembrie 2015, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar