Pagina principala » 2015 » Iulie » 3 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Vineri 3 Iulie 2015 Online
00:45:49
Emisiunea La Maruta de Vineri 3 Iulie 2015 Online
Nu pierdeţi emisiunea La Măruţă de astăzi 3 Iulie 2015 la Pro tv unde Cătălin Mauta ne dă din nou întâlnire cu Peter băiatul întors în România. La Măruţă din 03.07.2015, Peter care a fost adoptat în Statele Unite şi care a venit să îşi cunoască familia naturală ne va povesti care a fost impresia pe care şi-a făcut-o despre familia sa şi despre ţara de origine.
Şi tot La Măruţă de astăzi 03/07/2015 vom vedea ce s-a mai întâmplat la noi în ţară în ultima perioadă. Şi tot în emisiunea de astăzi vom vedea ce măsuri vor lua autorităţile în cazul Lilianei, fetiţă care nerge la şcoală, însă nimeni nu o învaţă să scrie şi să citească iar cei din jur se poartă cu ea de parcă nici nu ar exista. Emisiunea La Măruţă de astăzi 03 Iulie 2015.
UPDATE: În emisiunea La Măruţă de astăzi 3 Iulie 2015 la Pro tv de la ora 17:30, am urmărit povestea a doi fraţi de 13 şi 15 ani care nu ştiu să scrie şi să citească. Copiii mai au fraţi acasă şi trăiesc în sărăcie maximă. Tot în emisiunea La Măruţă de astăzi am urmărit aventura lui Rică Răducanu şi a lui Marian Mexicanu care au fost la pescuit acolo unde s-au întreţinut cu poveşti şi au născocit reţete originale pe care le-au pregătit în premieră. Şi tot în emisiunea de astăzi am avut ocazia să îl cunoaştem pe probabil cel mai bătrân şofer din ţară care la mai bine de 90 de ani şofează fără probleme.Categorie: Pro Tv | Adăugat de: stifler | Tag-uri: la maruta 3 iulie 2015, la maruta 03.07.2015 reluare, la maruta emisiune completa, la maruta video full

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com