Pagina principala » 2015 » Iunie » 5 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Vineri 5 Iunie 2015 Online
00:55:16
Emisiunea La Maruta de Vineri 5 Iunie 2015 Online
La Măruţă de Vineri 5 Iunie 2015, Cătălin Măruţă ne aduce cele mai noi ştiri despre starea de sănătate a cântăreţului Gabriel Cotabiţă care s-a trezit din comă după mai bine de o luna în care familia sa a trăit clipe de coşmar la gândul că ceva mai rău de atât i se va putea întâmpla, temându-se pentru viaţă artistului. Şi tot în emisiunea La Măruţă din 05.06.2015 ne vom revedea cu o parte din vedetele care au participat la Ferma Vedetelor, acolo unde s-au luptat pentru un premiu consistent. Şi tot în emisiunea lui Măruţă ne vom întâlni cu invitaţi de excepţie care vor vorbi despre viaţa lor pe bune şi vor răspunde la întrebări incomode. Emisiunea La Măruţă de astăzi 5 Iunie 2015 va putea fi revăzută integral şi la noi pe site, în cel mai scurt timp de la difuzare.
UPDATE: În emisiunea La Măruţă de astăzi 5 Iunie 2015 la Pro tv Măruţă a continuat să îl ajute pe tânărul care la doar 12 ani cântăreşte 160 de kilograme. Acesta este conştient de problema sa şi totuşi continuă să mănânce într-una parizaer şi cartofi prăjiţi ceea ce ar putea să însemne un sfârşit tragic pentru el. Echipa emisiunii s-a gândit să îi sară în ajutor şi l-a însoţit pe acesta la un examen medical acolo de unde va începe o viaţă nouă. Mai apoi am urmărit un nou caz incredibil. Costel Constantin un tânăr în vârstă de doar 26 de ani are două tumori care cântăresc peste 15 kilograme şi are nevoie mare de autor pentru că viaţa sa să fie salvată.


Categorie: Pro Tv | Adăugat de: stifler | Tag-uri: La Maruta reluare, PRO TV, la maruta 05/06/2015 online, la maruta 5 iunie 2015, Full, emisiune full, la maruta 05.06.2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com