Pagina principala » 2015 » Martie » 6 » Pro Tv » Emisiunea La Maruta de Vineri 6 Martie 2015 Online
02:30:36
Emisiunea La Maruta de Vineri 6 Martie 2015 Online
Nu pierdeţi emisiunea La Măruţă de Vineri 6 Martie 2015 începând cu ora 17:30 pe Pro Tv, ediţie care încheie o săptămâna plină de subiecte interesante şi întâmplări deosebite. Vom putea vedea în emisiunea La Măruţă de la ora 17:00 pe Pro tv ce s-a mai petrecut în junglă, acolo unde vedetele se lupta să pună mâna pe titlul suprem de Regele sau Regina Junglei.
Tot în emisiunea La Măruţă din 06/03/2015 vom afla noi amănunte din viaţă Mariei Moldovan care a renunţat la tot pentru copiii ei iar acum se luptă din nou cu sărăcia. Şi dacă este Vineri, Cătălin va veni ca de obicei cu un subiect surpriză care ne va lasă mască aşa cum ne-a obişnuit în ultima perioadă.
Nu rataţi aşadar emisiunea La Măruţă de Vineri 6 Martie 2015 poate fi urmărită online pe voyo.
UPDATE: În emisiunea La Măruţă de astăzi 6 Martie 2015, câştigătorul marelui premiu dar şi al trofeului MasterChef a venit în platoul emisiunii la braţ cu viitoarea soţie pentru a povesti despre momentele neplăcute prin care trece. Ciprian este acuzat de viitorul socru că este violent şi chiar este ameninţat cu plângeri penale împotriva sa. Mai apoi la Măruţă am putut urmări povestea Mariei Moldovan cea care a fost ajutată cu ajutorul emisiunii Visuri la cheie, iar acum este iar în pragul disperării şi plină de datorii. Mulţi oameni s-au oferit să o ajute , dar sunt oameni care au şi criticat-o pentru situaţia sa. Mai apoi, iubita lui Dorian Popa, a fost în platou şi ne-a povestit despre atuurile iubitului ei pe care a pariat că va castiga titlul de Regele Junglei.Categorie: Pro Tv | Adăugat de: stifler | Tag-uri: la maruta 6/03/2015, reluare, emisiune completa, la maruta 6 martie 2015, la maruta online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com