Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 19 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi 19 Noiembrie 2015 ora 14:00 Online
02:13:27
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi 19 Noiembrie 2015 ora 14:00 Online
Vizionează emisiunea Mireasă pentru fiul meu, a doua parte de Joi, 19 Noiembrie 2015, disponibil de la ora 14:00 pe Antena1. Disputele dintre concurenţi nu se opresc odată ce Eduard şi Tudor au recunoscut că au influenţat şi alţi concurenţi să o elimine pe Cristina. De altfel, presiunea aflată asupra concurenţilor se datorează şi voturilor telespectatorilor, care le influenţează locul lor în competiţie. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 19.11.2015 aflaţi ce s-a întâmplat după discuţiile de ieri. Ce i-a făcut pe concurenţi să pornească o nouă dispută. Eduard şi Alexandru nu pot ajunge la un act de pace sub nici o formă, căci fiecare are mereu de comentat ceva. Însă cine stârneşte tot tamtamul, a rămas să aflăm în emisiunea de azi. De altfel, nici în casa fetelor nu există linişte, căci prieteniile devin rivalităţi, iar rivalităţile devin prietenii. Cum este posibil acest lucru? Rămâne să aflaţi urmărind show-ul matrimonial de pe Antena1. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 19 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE:In partea a doua a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 14:00, confruntarile dintre Eduard si Valentin continua. Aceasta si nu numai, se pare ca Valentin are de impartit ceva cu mai multi baieti din casa. Aici intervine si Adriana care sustine ca Eduard se victimizeaza cu trecutul lui, pentru ca nimeni nu s-a legat de trairile lui. Mai apoi o discutie telefonica dupa editia de ieri este ascultata astazi, in care mama lui Valentin este complet revoltata si ataca dur la adresa unor concurenti, dar mai ales la Eduard. Dupa cele auzite, Eduard si Lavinia sunt complet revoltati, dupa care intervine telefonic, din nou, mama lui Valentin. Discutiile continua insa spre final s-a discutat si situatia Lilianei, care afirma mandra ca ea a fost pe primul loc, dar Crina si Lavinia nu vor ajunge niciodata. Moment care a starnit mai multe controverse, discutate in direct.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: 19.11.2015, ora 14:00, online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com