Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 21 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi 21 Ianuarie 2016 ora 11:15 Online
04:50:59
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi 21 Ianuarie 2016 ora 11:15 Online
Vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 21 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1. În ediţia de dimineaţă veţi vedea cu ce noutăţi ne aşteaptă concurenţii. Înainte de toate, un rezumat cu mai multe momente din aceste zile, veţi urmări. Mai apoi, Mirela ne va dezvălui subiectele principale, ce se întâmplă în casa Mpfm, dar şi ce s-a întâmplat la munte. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 21.01.2016, veţi vedea cu cine s-au întâlnit concurenţii la munte, ce susţinători şi-au făcut apariţia, dar şi dacă a mai avut curajul domnul profesor să se arate în faţă Adrianei. De altfel, ce sfaturi au primit, dar şi ce discuţii au avut aceştia între ei, în lipsa rivalilor, veţi vedea. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 21 Ianuarie 2016, difuzată începând cu ora 11:15 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 21 Ianuarie 2016, ora 11:15, s-a discutat din nou de Virginica, cea care i-a spalat oala Valentinei. De altfel, Aurel i-a oferit un talisman in forma de inimioara Valentinei, facut chiar de Ciprian. Tensiunile dintre Oana si Cosmin se amplifica, cei doi au avut cateva discutii chiar inainte sa plece la munte. Mai apoi, Mihaela este gasita mai mereu in lacrimi, iar intrarea in direct, telefonic, a surorii ei, a facut-o sa verse lacrimi amare chiar in direct. Desi Constantin se foloseste de orice prilej pentru a-i demonstra Miahelei cat de mult o iubeste, aceasta inca varsa lacrimi de tristete. Cu toate acestea, Mihaela a fost ceruta in casatorie chiar in direct. Mai apoi, am aflat ca mesajele telespectatorilor au amplificat tensiunile dintre Valentina si Aurel. De altfel, la final, s-au citit mesajele de la telespectatori, care nu au fost chiar dintre cele mai bune, la adresa mai multor concurenti.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: emisiunea de azi, video, online, 21.01.2016, mireasa pentru fiul meu 21 ianuarie, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar