Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 26 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi 26 Noiembrie 2015 ora 14:00 Online
02:37:20
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi 26 Noiembrie 2015 ora 14:00 Online
Vă invit să urmăriţi partea a doua a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Joi, 26 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. Emisiunea de după-amiază vine cu noutăţi despre concurenţii show-ului, cei care nu îşi găsesc liniştea în casa Mpfm. Aici au loc noi relaţii, noi despărţiri, reorientări spre alţi concurenţi şi lista continuă. De altfel, şi Nicolae caută alinarea la Emilia, după ce s-a despărţit de Loredana. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 26.11.2015, ora 14:00 aflăm dacă Oana şi Cosmin s-au liniştit acum că s-a aflat adevărul despre scrisoarea misterioasă. De asemenea, Emilia se află în centrul atenţiei între concurenţi, însă oare să fie ea victima, sau cea care provoacă totul? Aflaţi care e noua strategie pentru eliminarea lui Cirprian şi a dnei Virginica şi cine este responsabil pentru această acţiune. Aşadar, nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Joi, 26 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: In partea a doua a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 14:00 Mirela nemultumita de comentariile unor telespectatori, a facut un anunt in direct prin care i-a informat ca stie ca in Romania se face miere de tei si ca in platou, in direct, a fost doar ironica. De altfel, din cauza lui Valentin care a scris "miere de albine tei" pe lista de cumparaturi, a dus in eroare toti concurentii. Emanuel critica nemilos fetele din competitie in incercarea de a o apara pe Emilia. De altfel, intre el si Constantin disputele nu s-au incheiat si am urmarit un nou material in care cei doi fac schimb de replici dure. Emanuel se simte superior celorlalti baieti, doar cu Eduard si Cosmin sustine ca se poate compara. Virginica intervine si ea, deranjata de Manola. Mai apoi Tudor spune despre Emilia ca este lingusitoare si instabila emotional, ceea ce a deranjat-o enorm pe mama sa, Luiza, pentru ca Emilia nu i-a adresat niciodata nimic acestuia. Natasa , in schimb, se arata deranjata total de Emilia, cu care discuta in platoul emisiunii, in direct.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: online, a doua parte, 26.11.2015, ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar