Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 4 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni 04 Ianuarie 2016 ora 14:00 Online
02:45:48
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni 04 Ianuarie 2016 ora 14:00 Online
Nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 04 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. În această după-amiază vom vedea cele mai tari momente de la revelion unde concurenţii au petrecut cu voie bună, ca o familie, au ciocnit şi s-au bucurat de o masă reuşită. Chiar dacă cele două tabere s-au menţinut, competitorii au reuşit să petreacă momente frumoase. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 04.01.2016, alături de Alina Dumitru, cea care o înlocuieşte pe Mirela două zile, vom afla noutăţi despre concurenţi. Pe lângă voie bună şi bucurie au avut loc şi dispute căci rivalităţile nu se lasă mai prejos nici în zi de sărbătoare. Astfel, aceştia au avut parte de noi reproşuri iar la formarea listei de cumpărături şi la primirea produselor au fost din nou probleme. Acum că Emilia este plecată acasă, cine a mai ieşit vinovat? Aflaţi astăzi mai multe detalii. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 04 Ianuarie 2016, începând cu ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 04 Ianuarie 2016, ora 14:00 am urmarit cum la cumpana dintre ani dragostea a inflorit. In timp ce muzica le incanta sufletele concurentilor, acestia se distrau la maximum. De altfel, Liliana a trait momentul unic, a fost ceruta in casatorie de unul dintre invitati a-i serii, Iulian. Au inceput discutiile despre ceilalti concurenti dupa ce s-a terminat noaptea de Revelion, mai ales cand Lavinia a inceput sa cante. S-a reluat discutia dintre Valentin si Aurel care vor sa mearga acasa, insa ce se ascunde in spatele acestei dorinte inca nu stim. De altfel, Florentina si Tudor au discutat despre motivul pentru care nu vor sa formeze o relatie. Nicolae primeste un mesaj de la Emilia chiar de la ea de-acasa, iar mai apoi au vorbit in direct, si s-au vazut pe skype. Razboi la distanta intre Emilia si Liliana, dar si cu Natasa. Aceasta le-a reprosat fetelor ca au barfit-o pe concurenta care nu se afla in casa. S-a votat mai ales cine sa stea in camera speciala care se bucura de "tratament VIP". Concurentii au decis ca Lavinia sa locuiasca in camera speciala timp de o saptamana alaturi de Crina. Spre final, distractia fetelor din miez de noapte nu a fost pe placul mamelor.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: emisiunea de azi, mpfm 04 ianuarie 2016, video, Mireasa pentru fiul meu ora 14:00, 04.01.2016, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar