Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 18 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni 18 Ianuarie 2016 ora 14:00 Online
00:23:26
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni 18 Ianuarie 2016 ora 14:00 Online
Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 18 Ianuarie 2016, a doua parte de la ora 14:00 pe Antena 1. În această ediţie vom afla noutăţi despre excursia în care au plecat Nicolae şi Cristina, Oana şi Cosmin, Eduard şi Lavinia, Adriana şi Valentin, alături de Florentina şi Tudor. De asemenea, aflaţi dacă Emilia are ceva de spus în privinţa iubitului ei, care a plecat împreună cu o altă fată la munte. Va fi oare Emilia deranjată de acest fapt? Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 18.01.2016, vă aşteptăm să urmăriţi principalele subiecte ale zilei, dar şi cum concurenţii şi-au pregătit bagajele pentru excursia în care au plecat chiar în dimineaţa zilei de astăzi. De altfel, ce ne va dezvălui Luiza despre faptul că a fost dată deoparte din această excursie, dar şi care sunt discuţiile dintre Oana şi Cosmin, după ediţia de ieri. De asemenea, Aurel şi Valentina nu s-au arătat deloc încântaţi de faptul că nu au câştigat excursia, ceea ce le-a adus discuţii în cuplu. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 18 Ianuarie 2016, începând cu ora 14:00 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 14:00, s-a descoperit ca Valentin si Elena, fosta concurenta Mpfm, au discutat inainte ca acesta sa intre in competitie, iar Duminica s-au revazut. Intre Aurel si Valentina au aparut tensiuni extreme din cauza unei vacante de vis, cei doi intampina probleme de comunicare odata ce au pierdut excursia. Mai apoi Elena a intrat in direct, telefonic, si s-a aratat destul de suparata de faptul ca a dat cateva sfaturi, despre care concurentele au fost de acord in direct, iar in pauza s-au intors pe dos. De asemenea, o discutie intre Lavinia si Elena a avut loc, desi nu a fost prea placuta. Lavinia si Eduard au discutat cu Adriana despre fosta ei relatie, insa Valentin s-a aratat extrem de deranjat. Intre Eduard si Lavinia au aparut scanteie in urma aparitiei fostei lui iubite. Pe urmele trecutului lui Eduard au mers echipa Mpfm chiar acasa, la parintii lui. Acestia au spus numai lucruri frumoase despre el, dar si despre iubita lui. La final am aflat despre Marea decizie a invitatilor de duminca, care spune ca Eduard si Lavinia nu vor mai merge la munte, ceilalti concurenti nu vor mai veni joi, ci cu o zi mai devreme, insa Marea Decizie este de fapt ca nici un concurent nu merita cheia de la Camea Speciala si astfel, aceasta le-a fost luata.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: mpfm video, a doua parte, ora 14:00, online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com