Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 23 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni 23 Noiembrie 2015 ora 11:15 Online
02:26:34
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni 23 Noiembrie 2015 ora 11:15 Online
Vă invit să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 23 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 11:15. Show-ul matrimonial vine astăzi cu cele mai noi confruntări între concurenţii mpfm. Astăzi, vedem ce are de comentat Mihai, cel care a intrat în cursa spre eliminare, după ediţia de ieri unde a fost nominalizat de către Adriana şi Valentin. Cei doi sunt mirii săptămânii şi au avut de făcut o nominalizare către un concurent care nu este protejat, fapt care i-a desemnat să îl aleagă pe Mihai, fără să discute între ei. Tot în prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 23.11.2015 vom vedea dacă decizia de a rămâne în competiţie a Cristinei a stârnit şi alte discuţii sau apele s-au liniştit în rândul concurenţilor. De altfel, scrisoarea dată de o fostă iubita a unuia dintre băieţi a creat reacţii adverse în rândul relaţiilor. Aşadar, vă invităm să nu rataţi prima ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Luni, 23 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1, începând cu ora 11:15.

UPDATE: In prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 23 Noiembrie 2015, au fost difuzate materiale din ziua 79 in care concurentii au avut numeroase discutii. Mirela a destainuit ca femeia care a venit in mijlocul noptii cu scrisoarea destinata unuia dintre baieti, s-a prezentat in platoul emisiunii unde a oferit un interviu. Insa, s-a continuat cu problemele cu care se confrunta fetele, si anume curatenia in bucatarie. Mai apoi l-am ascultat pe Cosmin, cel care se arata nemultumit de baietii din camera de alaturi, care nu respecta orele de somn. Atitudinea lui Ciprian in discutiile baietilor, a starnit proteste intre acestia, in care s-a pus intrebarea cine pe cine provoaca in confruntarea Ciprian vs Stefan si Tudor. De altfel, am urmarit momentul emotionant in care Aurel a cerut-o in casatorie pe Lavinia, ceea ce voia sa para o surpriza, i-a adus ganduri marete bunicii baiatului, care a lesinat inainte sa se intample totul. Valentina si Alexandru s-au aratat nemultumiti de Emilia si Nicole, care pareau sa fie buni prieteni lor, insa in editia de sambata, acestia au fost nominalizati din cursa pentru Dubai.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm online, ora 11:15, prima parte, mireasa pentru fiul meu 23 noiembri

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar