Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 5 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti 05 Ianuarie 2016 ora 11:15 Online
05:30:08
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti 05 Ianuarie 2016 ora 11:15 Online
Nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 05 Ianuarie 2016, difuzat pe Antena 1 de la ora 11:15. În prima parte a ediţiei de astăzi Alina Dumitru ne va surprinde cu cele mai interesante subiecte. De altfel, după ce vom urmări momentele speciale petrecute până acum între concurenţi, fiecare acţiune va fi discutata în parte, chiar în platou, în direct. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 05.01.2016, vom afla cum au petrecut Lavinia şi Crina în Camera specială chiar din prima noapte. Se pare că cele două au avut parte de un regim special, o cameră de lux, cu un televizor, acces la internet şi un frigider plin de bunătăţi. Ce au avut de discutat cele două, dar şi ce ne vor mărturisi, veţi vedea în această după-amiază. De altfel, între fete au avut loc numeroase divergenţe în casa Mpfm chiar din primele zile ale anului 2016. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 05 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 11:15 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 05 Ianuarie 2016, ora 11:15 am urmarit imagini unde Lavinia si Crina au petrecut noaptea in Camera Speciala. Ieri Lavinia s-a bucurat de cele 5 minute pe facebook unde a vorbit cu multa lume. De altfel, dorinta Oanei de a se juca in zapada nu i-a fost pe plac lui Cosmin. Razvoiul in bucatarie a inceput din nou, mai ales ca o oala a disparut. Oala din casa baietilor a disparut insa pana la urma situatia s-a ameliorat. Valentina se amuza pe seama cuiva, in camera cu fetele. De altfel, acesteia i-a pierit cheful de mancare atunci cand a auzit ca Mihaela a gatit. De asemenea, in absenta lui Aurel, Valentinei i-a revenit pofta de mancare. Cand tortul s-a impartit cineva a ramas cu buza umflata, pentru ca cineva si-a insusit mai multe portii. Lavinia a profitat de cele cinci minute de vorbit la telefon pentru a lua legatura cu cei dragi. S-a discutat despre o strategie in alegerea concurentului pentru camera speciala, dupa ce Adriana a sustinut ca ea nu ar fi avut nici o sansa in fata Laviniei.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: emisiunea de azi, video, ora 11:15, online, mireasa pentru fiul meu 5 ianuarie

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar