Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 24 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti 24 Noiembrie 2015 ora 14:00 Online
02:04:34
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti 24 Noiembrie 2015 ora 14:00 Online
Vă invităm să nu rataţi a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 24 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 14:00. Show-ul matrimonial este destinat concurenţilor care îşi doresc să îşi găsească jumătatea. Aşa se face că încă un cuplu s-a născut în casa Mpfm, şi anume Constantin şi Mihaela, care şi-au dat seama că se plac şi au format cel mai nou cuplu din competiţie. Cu ce ne vor surprinde cei doi, sperăm să aflăm astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 24.11.2015 vedem ce reacţii au avut concurenţii după ediţia de ieri în care s-a descoperit cine este cea care a trimis scrisoarea în toiul nopţii, dar şi că se adresează lui Cosmin. Cum a reacţionat Oana, iubita lui, la aceste cuvinte ale Larei, vom vedea în ediţia de după-amiază. De altfel, băieţii nu îşi găsesc liniştea şi noi discuţii contradictorii apar între ei. Motivul nu este numai unul, însă ce a declanşat o nouă avalanşă de reproşuri, veţi vedea. Aşadar, nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 24 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00.

UPDATE: In cea de-a doua parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Marti, 24 Noiembrie 2015, discutiile au inceput cu iesirea castigatorilor din prima duminica magnifica, acolo unde au avut parte de un film in 4, o masa si cumparaturi de 1000 lei pentru fete. Emilia se confrunta cu probleme mari in relatia cu fostii prieteni din casa Mpfm. Emanuel a jurat candva ca o va apara mereu pe Emilia, insa in disputa ei cu ceilalti, nici macar nu s-a aratat interesat. In direct, Emilia a fost acuzata ca se apropie doar de cei aflati pe podium. Mirii saptamanii au primit cadouri de la sustinatori, dar cuvintele de multumire a lui Valentin a nemultumit-o pe Adriana, mai ales atunci cand a criticat o sustinatoare, cum ca ar fi cea mai dura. Timp de mai bine de 20 minute Mirela s-a mutat in casa baietilor acolo unde a cotrobait prin camerele lor. La locul faptei, prezentatoare a gasit mai multe ambalaje si mizerii aflate pe patul baietilor, dar si pe langa. Mamele din platou si-au inghitit limba si nu au mai avut ce comenta cu privire la curatenia din casa baietilor. De altfel, si la baieti problemele bugetare au aprins flacara rivalitatilor.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: video, online, 24.11.2015, ora 14:00

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com