Pagina principala » 2015 » Decembrie » 9 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 09 Decembrie 2015 ora 11:15 Online
03:15:18
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 09 Decembrie 2015 ora 11:15 Online
Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 9 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 11:15. În prima parte a show-ului veţi vedea imagini cu cele mai noi momente din viaţa concurenţilor rămaşi în competiţie. Astfle, veţi putea observa schimbările din casa Mpfm, dar mai ales cum rivalităţile ies la iveală tot mai mult. Mihaela şi Constantin vs Eduard şi Lavinia, sunt doar o parte dintre cele două tabere formate de-alungul competiţiei. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 9.12.2015, vom vedea ce discuţii au mai ieşit pe seama cumpărăturilor şi cine se mai declară nemulţumit de această dată. Nu pierdeţi subiectele importante de astăzi şi aflaţi toate detaliile urmărind show-ul matrimonial de astăzi. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 9 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15 pe Antena 1.

UPDATE: În emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 9 Decembrie 2015, ora 11:15, spectrul eliminarilor i-a pus pe jar pe concurenti. Proaspăt revenit de la dentist, Valentin zambeste larg. Mirela se amuză copios pe seama lui care este anesteziat si vorbeste cu gura intr-o parte. Masina de spălat da bătăi de cap in casa băietilor, unde Valentin si Alexandru s-au certat de la spălatul hainelor. Lista de cumparaturi este presărată de numeroase nemultumiri in care Luiza si Loredana au discutii controversate. Problema bugetului loveste din nou, mai ales ca nu s-a lamurit pana acum cine îsi depăseste bugetul de cumpărături. Astfel, Loredana a găsit vinovatii: Luiza si Virginica , ceea ce a stârnit un adevarat scandal, unde Luiza a fost făcută mincinoasă de concurenta care acuză. Mai apoi am urmarit imagini cu petrecerea Natasei unde Aurel si Valentina ii imitau pe ceilalti concurenti la stilul de dans. Spre final s-a descoperit o noua idilă între Crina si Tudor, pe care nici ei nu au observat-o. Cei doi nu au recunoscut ca se plac.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, online, mireasa pentru fiul meu 9 decembrie, mpfm online, 9.12.2015, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar