Pagina principala » 2015 » Decembrie » 9 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 09 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
02:16:57
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 09 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
Vă invităm să vedeţi a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 9 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 14:00. Partea a doua a emisiunii vă prezintă momente critice ale unor concurenţi ce par să nu îşi găsească liniştea. Dar până atunci, vedem ce se mai întâmplă cu noul cuplu format, Nicolae şi Emilia, dar şi dacă fosta lui iubită prezintă un pericol pentru relaţie. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 9.12.2015, vom vedea ce discuţii vor ieşi la iveală, odată ce Emanuel a părăsit competiţia. Se pare că doar unii concurenţi se bucură de plecarea băiatului, pe când alţii îl compătimesc. În casa băieţilor, aceştia nu îşi găsesc liniştea, din cauza rivalităţilor. Tudor este vehement pornit pe Aurel, cel care i-a adresat cuvinte grele mamei lui. Nu pierdeţi să aflaţi ce s-a mai întâmplat între băieţi, dar şi care sunt celelalte subiecte interesante pe care Mirela le va dezbate în direct, alături de concurenţi. Aşadar, va aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 9 Decembrie 2015, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: În partea a doua a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 9 Decembrie 2015, ora 14:00, am aflat un lucru incredibil despre Adriana. Se pare că, în trecut, concurenta a fost îndrăgostită de un băiat din sezonul 1, Ionuț, chiar finalistul sezonului. Aurel si Valentina confruntă probleme de comunicare, unde el consideră că s-a grăbit cu cererea, pentru că inima ii spune da, însă mintea îl pune să mai astepte. Între Emilia si Natasa lucrurile nu s-au concretizat, iar cele două se jignesc in direct si isi aduc acuzatii. În trecut, cele două au fost prietene, iar Natasa era interesată de sentimentele lui Constantin, ceea ca părea că ea îl place, din ceea ce fetele vorbeau in soapta. Discutiile au continuat in platou, unde Natasa s-a declarat dezinteresată de bărbat, la momentul de fata.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: mpfm de azi, video, online, a doua parte, ora 14:00, 9.12.2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com