Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 18 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 18 Noiembrie 2015 ora 11:15 Online
01:26:40
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 18 Noiembrie 2015 ora 11:15 Online
Vă invit să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15, pe Antena 1. Ediţia de azi vă surprinde cu întâmplările petrecute în casa Mpfm. Concurenţii mereu au câte ceva de comentat, mereu sunt nemulţumiri, însă care să fie motivele pentru toate acestea? Aflaţi astăzi de ce Valentin a fost nemulţumit de ediţia specială de duminică şi a afirmat faptul că "e o pierdere de timp". Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 18.11.2015 aflăm ce comentarii va avea de făcut Emanuel şi ceilalţi băieţi, după ce Manola a petrecut ceva timp împreună cu Daniela Crudu, dar despre care spune că nu este pe placul lui. Aflaţi ce discuţii mai apar în casa băieţilor şi ce îi mai nemulţumeşte de această dată, în emisiunea de azi. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15 pe Antena1.

UPDATE: In prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 11:15 emisiunea a inceput cu prezentarea progresului concurentilor in emisiunea matrimoniala. De altfel, discutiile despre impartirea banilor la mall castigati de Liliana si Emilia a adus si alte nemultumiri una fata de cealalta. Emilia nu crede in generiozitatea Lilianei care vrea sa cumpere hainute pentru copii nevoiasi si sustine ca vrea doar sa dea bine la public. Dupa ce l-a asteptat 10 minute in frig, Stefan s-a enervat din nou pe Emanuel. In urma acestor critici, Manola sustine ca se simte inchis in aceasta casa si ii lipseste libertatea si iesirile. Acuzatie contra acuzatie, Liliana il face arogant pe Tudor, dar, la randul ei si ea este acuzata de Crina cum ca este cu nasul pe sus. Discutiile continua in platoul emisiunii cu multe replici dure, inclusiv intre cuplurile Lavinia si Eduard vs Valentin si Adriana.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: 18.11.2015, online, mireasa pentru fiul meu 18 noiembri, mpfm ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar