Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 20 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 20 Ianuarie 2016 ora 11:15 Online
03:36:09
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 20 Ianuarie 2016 ora 11:15 Online
Vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 20 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. În ediţia de dimineaţă aflaţi care sunt subiectele principale ale zilei, prezentate chiar de Mirela. Se pare că, în urma discuţiilor de Duminică, s-au născut mai multe presupuneri, dar şi reproşuri. Din cauza excursiei între Aurel şi Valentina au fost nenumărate reproşuri, însă doar acesta să fie motivul? Vedeţi astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 20.01.2016, aflaţi cine va intra în platoul emisiunii, telefonic, şi va comenta anumite subiecte din platou, ce va avea acesta de spus dar şi ce va stârni în rândul concuerntilor. Nu rataţi o ediţie inedită unde mai multe situaţii vor lua o întorsătură neaşteptată. Aşadar, fiţi alături de concurenţii voştri favoriţi şi nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 20 Ianuarie 2016, difuzată pe A1 de la ora 11:15.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 20 ianuarie 2016, ora 11:15, s-a discutat despre pozitia in clasament al unor concurenti, care se folosesc de dramele trecutului pentru a ajunge cat mai sus. Mihaela considera ca lumea din casa nu a comentat absolut nimic la adresa Adrianei atunci cand a dezvaluit relatia ei cu profesorul, din cauza ca este pe locul 1 in clasament. Intre Valentina si Aurel au aparut cateva discutii din cauza geloziei. Dornic sa ii ofere un cadou special iubitei lui, Constantin a apelat la ajutorul lui Ciprian. Mai apoi au intrat in platou ratacitii de la munte, cei 10 concurenti care au trecut prin momente incredibile. Acestia au dezvaluit cateva lucruri despre aventura lor. Mai apoi, un material in care Mihaela le dezvaluie fetelor momente din trecutul ei amoros. Mai apoi, intre Adriana si Mihaela se isca un razboi de igiena. Cat despre Ciprian, s-a descoperit o alta latura a sa, ba chiar un talent incredibil. Spre final, Valentina s-a aratat nemultumita ca Aurel nu vrea sa renunte la prietenia cu Nicolae.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm de azi, video, online, ora 11:15, mireasa pentru fiul meu 20 ianuarie

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar