Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 25 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 25 Noiembrie 2015 ora 14:00 Online
01:58:01
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 25 Noiembrie 2015 ora 14:00 Online
Te invit să nu ratezi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. Show-ul matrimonial vă oferă şansa să aflaţi detalii despre concurenţi în cea de-a doua parte a emisiunii, unde se vor descoperi numeroase întâmplări neaşteptate. Evenimentul petrecut recent în competiţie a pus pe gânduri concurenţii şi nu doar pe Cosmin şi Oana, cei care au avut păţania. Odată cu apariţia miserioasei Lara s-au născut numeroase păreri despre tânăra domnişoară. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 25.11.2015 aflăm ce s-a mai întâmplat între băieţii nemulţumiţi, care îşi spun oful doar între ei, cu discuţii aprige şi jigniri. Vor reuşi aceştia să se înţeleagă până la finalul competiei? Aflaţi acestea, dar şi despre cazul Emilia vs Liliana, care nu se pot obişnuit cu ideea că au fost prietene, iar acum sun rivale. Aşadar, aflaţi şi alte subiecte interesante, în ediţia de azi, a doua parte de la ora 14:00. Astfel, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00.

UPDATE: In cea de-a doua parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 14:00, Mirela i-a felicitat pe Adriana si Valentin care au implinit o luna de relatie. De altfel, intre concurenti s-au starnit noi controverse, de la lista de cumparaturi. Dupa lungi discutii, Aurel sustine ca Emilia a tradat-o pe Valentina, sub pretextul ca aceasta ii abandoneaza pe toti cei de ca nu mai are nevoie, ba chiar se intoarce impotriva lor. Mai apoi s-a pus problema unei noi strategii a Valentinei care vrea sa il nominalizeze pe Cirprian, alaturi de mama sa, Virginica. S-au descoperit un nou duel intre Emanuel si Constantin, Manola fiind acuzat ca se foloseste de orice prilej ca sa se victimizeze. Nici intre Emilia si Liliana nu s-au lamurit lucrurile. Acum ca Nicolae si Loredana nu mai formeaza un cuplu, acesta cauta alinarea in bratele Emiliei.

Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: a doua parte, video, ora 14:00, 25.11.2015, online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com