Pagina principala » 2015 » Decembrie » 2 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 2 Decembrie 2015 ora 11:15 Online
02:32:20
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 2 Decembrie 2015 ora 11:15 Online
Nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 2 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 11:15. Show-ul matrimonial revine astăzi, după două zile de pauză, cu numeroase discuţii şi subiecte interesante. În aceste zile unii concurenţi s-au distrat pe seama celor care au avut de făcut curăţenie marţi, în urma alegerii pe care au făcut-o în emisiunea de duminică. Tot în show-ul Mireasă pentru fiul meu din 2.12.2015 vom afla noutăţi despre cei care au părăsit competiţia săptămâna trecută. Se pare că Loredana a fost singura norocoasă care a fost protejată de public, pe când Mihai a părăsit show-ul. De asemenea, şi Ana-Maria a plecat, la alegerea lui Constantin care a fost singurul dintre concurenţi care nu a fost de acord să o protejeze, pentru a rămâne în concurs. Şi alte subiecte interesante le veţi putea urmări în ediţia de azi, unde Mirela Vaida va fi, ca deobicei, prezentă să ne dezvăluite întâmplările. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 2 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 2 Decembrie 2015, ora 11:15, am urmarit imaginile din aces week-end unde numeroase lucruri s-au petrecut. De altfel, batalia dintre concurenti a pornit din nou de la bugetul de cumparaturi. Fetele se declara nemultumite, iar baietii nu stau nici ei deoparte. Mihaela si Loredana si-au adresat replici dure si intre ele discutia a fost purtata ca la niste fete de 16 ani. DE altfel, Loredana si Mihai au discutat inainte de eliminari, nemultumirile pe care le au in legatura cu cei din casa Mpfm. In privinta lui Mihai, Tudor si dna Luiza au fost vizati dur. Loredana sustine ca Nicolae s-a intors de la munte cu gandul la emilia dar ii spunea ca i-a fost dor de ea. Constantin a fost criticat dur de ceilalti concurenti, insa Stefan a fost cel mai implicat in aceasta discutie, unde si-a iesit din fire. Desi, intre Stefan si Ana-Maria au fost discutii aprige cu o zi inainte de eliminari, dupa ce ea a plecat, el sustine ca si-au rezolvat problemele, aduse in discutie.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 2 decembrie, mpfm online, 2.12.2015, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar