Pagina principala » 2015 » Decembrie » 2 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 2 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
02:35:03
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 2 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
Nu rata să urmăreşti emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 2 Decembrie 2015, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte de astăzi vă aduce noi subiecte interesante pe care Mirela Vaida le va prezenta alături de concurenţii petrecăreţi. În ediţia de sâmbătă, Emilia a fost cea care a câştigat imunitatea şi a eliminat-o pe Nataşa, sub pretext că e cea mai slabă. Astăzi vom vedea dacă aflăm reacţia concurentei după ieşirea din cursa spre Dubai. Tot astăzi, 2.12.2015, în emisiunea Mireasă pentru fiul meu aflăm ce se întâmplă cu cei doi concurenţi eliminaţi din show. De asemenea, în ediţia de duminică foşti concurenţi au fost invitaţi în platou alături de actualii concurenţi. Ce mărturisiri şi-au făcut aceştia în urma competiţiilor care au avut loc între ei, vom vedea. Astfel, Mirela Vaida vă aşteaptă cu cele mai interesante subiecte alte zilei unde vom afla noutăţi despre cum au petrecut concurenţii cu ocazia Zilei Naţionale a României. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 2 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 14:00.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 2 Decembrie 2015, ora 14:00, Emanuel a refuzat sa mearga in casa fetelor, iar cand s-a razgandit a stat o ora sa faca un dus. Acest fapt i-a scos din sarite pe toti baietii, mai ales pe Valentin. Mai multi baieti s-au intors impotriva lui Manola, despre care spun ceilalti concurenti, ca Eduard si Cosmin ii permite prea multe. Aici au intervenit si fetele, care si-au spus parerea. Dupa competitiile din week-end, in care sambata, Natasa a fost eliminata din cursa spre Dubai, iar in duminica magnifica mai multi concurenti au iesit rau, s-au aprins noi discutii. Optiunile concurentilor sunt bazate pe rivalitati si nu pe optiuni obiective in care cel mai slab trebuie eliminat. Acest fapt a starnit controverse intre toti concurentii. Spre final am aflat ca Aurel si Valentina s-au despartit, ba chiar a avut de gand sa ii ceara si inelul. Situatia a scapat de sub control iar Aurel nu a mai rezistat.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, partea a doua, ora 14:00, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar