Pagina principala » 2015 » Decembrie » 11 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri 11 Decembrie 2015 ora 11:15 Online
03:17:54
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri 11 Decembrie 2015 ora 11:15 Online
Vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 11:15 pe Antena 1. Show-ul de astăzi vă aşteaptă cu noi subiecte controversate, noi discuţii contradictorii dar şi noi veşti de la concurenţii care formează cupluri. Ce se întâmplă între Aurel şi Valentina, primul cuplu care s-a logodit în acest sezon, dar şi dacă a dăunat rivalităţile Emiliei cu celelalte fete, relaţiei ei cu Nicolae. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 11.12.2015, ora 11:15, vom vedea pe cine va avea în vizor astăzi Mirela, gazda show-ului, care încearcă să desluşească toate neînţelegerile, însă multe reţineri există între concurenţi. În casa Mpfm aceştia discută dur şi poartă conversaţii uimitoare, însă în direct puţini sunt cei care lămuresc situaţia. Astfel, Mirela va aplică o altă tactică pentru a-i face să dezvăluie adevărul. Să fie oare apropierea nominalizărilor o armă pentru unii contra celorlalţi concurenţi? Aflaţi toate acestea astăzi într-o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 11 Decembrie 2015 disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 11 Decembrie 2015, ora 11:15, Mirela a inceput cu o intrebare pentru Liliana, si aceea daca ar iesi in oras cu fetele si iubitul ar suna-o sa vina acasa, ar abandona fetele? Raspunsul concurentei a fost incredibil "daca am locui impreuna ar insemna sa luam decizii amandoi, deci da as merge acasa. Mihaela si Constantin ascund lucruri sau pur si simplu asa se intampla? Cei doi au fost acuzati de prea multe ori ca primesc suspect de multe mesaje de lavaliera, moment in care incearca sa se scoata cu frigul de afara si dau vina pe geci. Crina este dezamagita de Lavinia, care inca mai vorbeste cu Oana. Crina se teme ca Oana incearca sa ii orchestreze eliminarea, iar actiunile concurentei o pune in dificultate pe Lavinia. Totodata, Lavinia si Emilia intampina probleme de comunicare, in care Emilia este acuzata ca foloseste prea multi termeni necunoscuti de ceilalti concurenti. Prietenia ce odinioara le lega pe Emilia si Mihaela s-a transformat intr-o rivalitate necrutatoare. Cele doua ameninta continuu. Cat despre Emanuel am aflat ca urmeaza sa se externeze.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 11.12.2015, online, ora 11:15, mpfm 11 decembrie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar