Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 20 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri 20 Noiembrie 2015 ora 11:15 Online
02:40:41
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri 20 Noiembrie 2015 ora 11:15 Online
Vizionează o nouă ediţie a emsiiunii Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 20 Noiembrie 2015, de la ora 11:15, pe Antena1. Emisiunea matrimonială vă poate surprinde cu subiectele de astăzi în care competiţia a devenit principalul obiectiv al concurenţilor. Se pun semne de întrebare: sunt relaţiile din casă bazate pe iubire sau cei care au format cuplu au făcut-o doar pentru faţadă şi de dragul publicului? Discuţiile nu încetează să apară şi tot mai multe adevăruri ies la iveală. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 20.11.2015 se continuă cu discuţia rămasă de ieri. Tudor, Lavinia şi Crina contra Lilianei, după ce aceasta din urmă a afirmat că cele două fete nu vor ajunge pe primul loc, aşa cum a ajuns ea, în această competiţie. Ce nelămuriri au concurenţii în privinţa rivalităţilor aflate între ei şi dacă aceştia se simt în siguranţă, vom vedea în ediţia de azi. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 20 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 11:15, s-a discutat despre vesnica probelma a somnului. Se pare ca azi-noapte, fetele zburdai la miezul noptii si aveau chef teribil de joaca, ceea ce le-a enervat pe mame rau, care nu puteau sa doarma de galagie. Dna Maria a fost prima care a pus piciorul in prag, insa, in platoul emisiunii cand au fost intrebate, toate mamele s-au aratat revoltate. De altfel, Valentinta se arata nemultumita ca li se ofera mai multe ocazii concurentilor fara cuplu, decat celor care au cuplu, sa iasa din casa, in diverse excursii. Constantin si Ciprian discutii aprige pe tema curateniei, care ramane neschimbata in casa baietilor. Crina se arata deranjata de faptul ca Oana si Cosmin petrec mult timp impreuna prin preajma ei, ceea ce o face sa sufere. Valentina a recunoscut ca a deranjata-o momentul in care iubitul ei se harjonea cu Daniela Crudu.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: ora 11:15, 20.11.2015, mireasa pentru fiul meu 20 noiembri, mpfm 20 noiembrie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar