Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 20 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri 20 Noiembrie 2015 ora 14:00 Online
02:41:01
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri 20 Noiembrie 2015 ora 14:00 Online
Nu pierdeţi să vizionaţi a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 14:00 pe Antena 1. Un nou cuplu e pe cale să se afirme sau Constantin va rămâne cu speranţă pentru iubire? După ce acesta a afirmat că este îndrăgostit de Mihaela, noi discuţii au apărut pe această temă. Să fie de bine sau de rău, vom vedea în emisiunea de azi. De altfel, comentariile în casa fetelor nu încetează să apară, mai ales după avalanşa de reproşuri care au avut loc în ediţia de ieri. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, a doua parte din 20.11.2015 aflăm dacă s-au mai potolit apele între Eduard şi Valentin. S-a pornit o nouă revoltă contra lui Valentin după ce mama lui a făcut anumite afirmaţii despre mai mulţi concurenţi? Aflaţi astăzi dacă s-au auzit noi comentarii pentru Valentin şi iubita lui, dar şi alte subiecte pe care ni le-a pregătit Mirela. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 20 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 14:00.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 14:00 prietenele Cristinei pun piciorul in prag si se arata tot mai revoltate pe rivali. Relatiile concurentilor se anunta a fi influentate de pozitia in clasament a fiecaruia, iar cel mai slab este victima in finala saptamanii. In discutia in care Florentina recunoastea ca ar fi facut cuplu cu Tudor daca Dna Luiza nu influenta decizia fiului ei, este implicata fara sa vrea si Liliana, despre care spune dna Luiza ca ea este capul rautatilor si ea decide cand sa se vorbeasca sau cand sa se taca. In final vedem discutiile aprinse care au pornit de la premiul castigat. Liliana si Emilia se infrunta acum ca doua rivale de la motivul ca nu s-au inteles pe cine sa ia cu ele, la cumparaturi, si nu numai. Mai apoi, Emilia este invitata in platou alaturi de Lavinia, iar de cealalta parte Liliana are de comentat la adresa celor doua.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: ora 14:00, 20.11.2015, mpfm online, video

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar