Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 22 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri 22 Ianuarie 2016 ora 11:15 Online
02:58:34
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri 22 Ianuarie 2016 ora 11:15 Online
Vă invităm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu difuzată Vineri, 22 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. În această după-amiază vă aşteaptă noi momente prin care au trecut concurenţii, difuzate încă de la începutul emisiunii. De altfel, o schimbare radicală va avea loc după ce mamele au mers la coafor. Trimise la salon, pentru a se relaxa, Virginica şi Luiza s-au întors cu zâmbet larg pe buze şi o schimbare binevenită. Vedeţi cum ne vor surprinde cele două. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 22.01.2016, veţi află cum au sărbătorit Mihaela şi Constantin după ce s-au logodit, în direct. Aceştia au avut parte de o surpriză neaşteptată. De asemenea, Aurel şi Valentina au împlinit 4 luni de raltie, însă cei doi nu s-au distrat pe atât cât trebuia, ci din contra, reproşurile au luat curs la vale. Aflaţi mai multe astăzi. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 22 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 11:15, am aflat cum au petrecut Valentina si Aurel cele 4 luni de relatii si doua de logodna, cand Aurel a incurcat delicatul cu borsul. Dupa mai multe discutii am aflat cum au petrecut mamele dupa emisiunea de ieri si ce schimbare de look si-au facut Luiza si Virginica. Luiza a indraznit sa isi faca varfurile albastre. Concurentii au fost incantati de schimbarea de look a celor doua meme. In timp ce toti concurentii erau fericiti, Florentina plangea singura in camera. In direct a intrat Cristina din Craiova, care i-a luat la rost pe toti concurentii. Mai apoi, am vazut imagini cu Florentina si Tudor la cina romantica de la munte. Aceasta s-a transformat intr-o confruntare intre fostii iubiti. Luiza a ajuns la capatul puterilor, discutiile cu propriul fiu ii afecteaza viata. Tensiunile provocate de problemele la bugetul de cumparaturi au atins cote explozive intre Mihaela si Natasa. Spre final s-au citit si alte mesaje ale sustinatorilor, dar si momente cand Mihaela s-a lasat descurajata de acestea.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm video, 22, mireasa pentru fiul meu 22 ianuarie, 01.2016, online, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar