Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 12 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 12 Noiembrie 2015 ora 11:15 Online
03:08:31
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 12 Noiembrie 2015 ora 11:15 Online
Nu ratați prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Joi, 12 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15. Acuzațiile dnei Mioara către Valentin au stârnit noi controverse în casa Mpfm. Aflați în prima parte a emisiunii de ce nu încetează discuțiile despre competiția cu scenetele și cum au influențat voturile din partea telespectatorilor, relațiile dintre concurenți. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 12.11.2015 urmărim reacțiile fetelor după ediția de ieri, unde s-a discutat problema legata de Emanuel, care mereu ironizeaza pe cineva. Se pare că între fețe există mereu un motiv pentru discuții contradictorii, dar și nemulțumiri din partea mamelor pentru comportamentul lor. Astăzi e posibil să vedem imagini din ceea ce se întâmplă în una din relațiile născute în această emisiune, o relație nouă care duce o povară în spate. Despre ce este vorba vă invităm să aflați în prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Joi, 12 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 11:15 pe Antena1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 11:15 am urmarit imagini cu Oana si Cosmin care, treptat, s-au apropiat unul de celalalt si care intr-un final s-au pus de acord sa formeze un cuplu. Imagini de tandrete cu vorbe frumoase, complimente reciproce dar si momente de nelamurire in ceea ce priveste fosta relatie a lui Cosmin, au fost difuzate astazi. Tot in prima parte Mirela s-a legat de Alexandru, care mereu esueaza cand incearca sa cucereasca. Mai taraziu am aflat parerea parintilor Crinei care au afirmat ca relatia dintre Lavinia si fiica lor nu este vazuta cu ochi buni. Noutati despre cuplul format de Lavinia si Eduard. Exista reprosuri in paradisul iubirii, unde limba ascutita a Laviniei nu inceteaza sa reproseze, insa nici Eduard nu s-a lasat mai prejos.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm 12.11.2015, mireasa pentru fiul meu 12 noiembri, online, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar