Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 16 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 16 Noiembrie 2015 ora 11:15 Online
08:04:11
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 16 Noiembrie 2015 ora 11:15 Online
Vă invit să nu rataţi prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Luni, 16 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15 pe Antena1. O nouă ediţie începe cu cele mai spectaculoase subiecte despre concurenţii emisiunii. Aflaţi ce s-a întâmplat după gala de sâmbătă, în care Cristina a fost anunţată că e posibil să fie eliminată. De altfel, aşa s-a şi întâmplat căci duminică s-a aflat că nu a fost protejată de voturile telespectatorilor. Pentru nominalizările către Cristina, Adriana a dat vina pe Lavinia. Ce discuţii au apărut ulterior după ceea ce s-a întâmplat, aflaţi astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 16.11.2015 ora 11:15 subiecte interesante vor fi dezbătute şi astăzi, în direct, împreună cu toţi concurenţii. Cine a fost nemulţumit de concursul de Sâmbătă pentru cursa spre Dubai, aflaţi în această ediţie, disponbilă de la ora 11:15. Aşadar, nu pierdeţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 16 Noiembrie 2015, care va fi difuzată pe Antena1 începând cu ora 11:15.

UPDATE: In prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 11:15, s-au adus in discutie nominalizarea Cristinei, de sambata. Mirela le-a cerut concurentilor sa explice care sunt motivele pentru care au nominalizat-o pe Cristina, moment in care Eduard recunoaste chiar in direct, dupa anumite materiale, ca nu o inghite pe concurenta propusa spre eliminare. Emilia si Liliana nu s-au putut pune la comun acord pe cine sa ia cu ele la cumparaturi si totul s-a finalizat prin a merge singure la mall, iar banii se vor imparti la jumatate. Desi au format un cuplu recent, Loredana si Nicolae intampina probleme de comunicare. Se pare ca cei doi nu se pot intelege, iar Loredana recunoaste ca ei fug unul de altul, in loc sa petreaca cat mai mult timp impreuna ca si cuplu. Fapt care l-a facut pe Nicolae sa spuna ca iubita lui a cazut in capcana lui Emanuel, dupa ce a mutat canapeaua de langa acesta, saptamana trecuta. Cateva fete si Emanuel au fost invitati in platou, langa Mirela, una barbatul a sustinut ca nu poate trece peste jignirile din partea Lilianei si nu o va ierta niciodata.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm online, 16.11.2015 mpfm, mireasa pentru fiul meu 16 noiembri, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar