Pagina principala » 2016 » Februarie » 22 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 Februarie 2016 ora 14:00 Online
02:08:44
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 Februarie 2016 ora 14:00 Online
Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 22 Februarie 2016, disponibilă de la ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte a emisiunii de astăzi vă aşteaptă cu noutăţi despre fetele care au intrat în competiţie. Se pare că bătălia va fi una crâncenă, căci între fete neînţelegerile sunt mai multe. Dar ce are de spus Maria in legătură cu intrarea în cursa spre eliminare. Este Maria considerată o rivală de temut pentru celelalte fete? Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu dni 22.02.2016, veţi vedea ce are de spus Vlad în legătură cu Alexandra, ce idile se nasc dar şi ce rivalităţi, odată cu intrarea noilor concurente. De altfel, aflaţi care este povestea dintre Loredana şi Florin, dacă cei doi vor avea o relaţie în curând sau nu vor să dezvăluie nimic. De altfel, vedeţi cum s-au integrat noile concurente în casă alături de toţi, dar şi care sunt primele impresii ale concurenţilor. Aşadar, vizionaţi emisiunea Mpfm de Luni, 22 Februarie 2017, disponibilă de la ora 14:00 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 22 Februarie 2016, ora 14:00, am urmarit imagini in care in timp ce baietii petreceau cu noile concurente, fetele ii urmareau fara sa piarda vre-un moment, ba chiar se amuzau. "Secretele" Tatianei au fost dezvaluite, asta in timp ce Florin o invartea la o populara, iar aceasta era intr-o fusta foarte scurta. Natasa si-a aratat minimul de gelozie pe care il are in urma unor imagini unde Marius a stat alaturi de celelalte concurente. Pentru a-si strange fiica in brate, mama Natasei a venit tocmai din Sicilia. Aceasta a sustinut ca Marius trebuie sa aiba multa rabdare pentru a o cuceri pe Natasa. Imaginile unde baietii si-au exprimat parerea despre noile concurente, unde le-au dat note, insa s-au amuzat pe seama lor. Virginica a izbucnit impotriva cuvintelor nemiloase spuse de Ionut la adresa Tatianei, iar aceasta a inceput sa planga la cuvintele grele ale baietilor. In urma acestor discutii, Marius pare sa fi pierdut calea spre inima Natasei. Imaginile in care fetele vechi le asteptau pe cele noi au starnit controverse, mai ales ca asteptarile au fost altele, iar realitatea alta.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: noile concurente, mireasa pentru fiul meu 22.02.2016, video, mpfm 22 februarie 2016, ora 14:00, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar