Pagina principala » 2016 » Februarie » 23 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 Februarie 2016 ora 11:15 Online
02:43:06
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 Februarie 2016 ora 11:15 Online
Nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 23 Februarie 2016, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. În această dimineaţă vă aşteaptă noi dezvăluiri despre concurenţii emisiunii. Se pare că intrarea noilor concurente a adus cu sine mai multe divergenţe, deja, iar veteranii par nemulţumiţi de unele dintre cele nou venite. De altfel, Lavinia şi Eduard dezvăluie că se simt foarte rău în competiţie, însă ce măsuri s-au luat pentru aceştia, dar şi ce se va întâmpla mai apoi, veţi vedea. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 23.02.2016, veţi vedea cum discuţiile pentru împărţirea alimentelor a stârnit noi reproşuri, iar concurentele par să fie veşnic nemulţumite. Dar ce au noile fete să comenteze în această privinţă, veţi vedea în această dimineaţă, unde Mirela ne va dezvălui toate subiectele emisiunii. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 23 Februarie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 23 Februarie 2016, ora 11:15, am urmarit imagini in care Tudor se arata iritat din cauza doamnei Virginica, cea care o face pe mama celor 4 fete, unde este acuzata ca ii este teama ca Ciprian sa nu ramana singur. Astfel, Mirela le-a pus pe toate patru concurente langa Tudor, pe rand, sa spuna publicul care i se potriveste cel mai bine. De altfle, Ciprian este cel mai placut baiat, insa nu cel mai vrut de catre fetele noi. Antonia, o admiratoare a lui Tudor a sunat in direct si a dezvaluit ca il asteapta pe Tudor afara. Florin pare sa faca ravagii in randul fetelor, caci pare sa fie cel mai dorit de baieti, iar lupta pentru Liliana este tot mai mare in randul celor noi. Elisabeta, o alta fata care il place pe Tudor este in stare sa vina din Italia in concurs pentru acesta, insa ramane de vazut daca va veni cu adevarat. De altfel, Mirela a vrut sa lamureasca situatia dintre concurenti, cine pe cine place, si cine cu cine vrea sa ramana, insa discordia nu a fost inca deslusita.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm 23 februarie 2016, video, mireasa pentru fiul meu, 23.02.2016, ora 11:15, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar