Pagina principala » 2015 » Decembrie » 10 » Antena 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu Joi 10 Decembrie 2015 ora 11:15 Online
03:43:17
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu Joi 10 Decembrie 2015 ora 11:15 Online
Nu pierdeţi să vizionaţi prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Joi, 10 Decembrie 2015, difuzat pe Antena 1 de la ora 11:15. Show-ul matrimonial vă aşteaptă cu o nouă ediţie în care concurenţii vor trebui să dea socoteală celor spuse. Se pare că fostele prietenii sunt transformate în rivalităţi, ceea ce scoate la iveală secrete nebănuite. După ce am urmărit un material în care Nataşa părea interesată de Constantin, discuţiile au pornit. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 10.12.2015, ora 11:15, vom vedea dacă lista de cumpărături a mai făcut ravagii între concurente. De altfel, noutăţile nu încetează să apară, iar Mirela ne aşteaptă cu noi subiecte interesante pe care le va dezbate, în direct, alături de concurenţi. Cine a mai călcat strâmb şi a stârnit o nouă revoltă în casa Mpfm, veţi vedea în această dimineaţă. Aşadar, nu rataţi să vedeţi show-ul Mireasă pentru fiul meu de Joi, 10 Decembrie 2015, difuzat de la ora 11:15 pe antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 10 Decembrie 2015, ora 11:15, Mirela a inceput emisiunea cu glume bune si cu multumiri pentru cadoul de la Liliana. Cand Tudor a primit un mesaj de la o anume Ramona, in care ii transmite ca se lasa manevrat de parinti care il trag in jos, Florentina a sustinut ca cei doi nu au mai vorbit de cand dna Mirela i-a transmis lui ca are o admiratoare afara. Astfel, cei doi au rupt orice fel de legatura. Aurel a primit inelul de la sustinatori fara sa il ceara, insa sustine ca avea oricum ganduri sa o ceara pe Valentina inainte de Craciun. Sunt suspiciuni la decizia lui Aurel care pare sa fi fost influentat de cei de afara. Eduard are o discutie cu dna Mioara, unde isi cere scuze si sustine ca vrea sa traiasca in pace si armonie cu Valentina si Aurel, ceea ce nu ii ofera incredere concurentei. Constantin isi incearca in continuare norocul, insa Mihaela nu se lasa prada usor. Dna Maria crede ca ea nu simte nimic, impresie ce si-a schimbat-o in platou, in direct, cand sustine ca si ea simte ceva, dar nu arata. Mihaela spune ca ea si Constantin nu au aceleasi sentimente unul fata de celalalt.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm 10 decembrie 2015, video, online, 10.12.2015, mireasa pentru fiul meu ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar