Pagina principala » 2015 » Aprilie » 9 » Antena 1 » Emisiunea Next Star de Joi 9 Aprilie 2015 Online
01:30:16
Emisiunea Next Star de Joi 9 Aprilie 2015 Online
Ediţia specială Next Star din 9 Aprilie 2015 aduce cinci copii speciali, cu poveşti de viaţă incredibile. La Next Star din 09/04/2015 vom întâlni alţi trei copii care i-au impresionat pe toţi cu poveştile lor de viaţă. Alături de cei care vor urca pe scenă se vor afla personalităţi din lumea artistică şi a sportului din ţara noastră precum Helmuth Duckadam, Alex Velea, Sandra Izbaşa, Alexandru Arşinel şi Anca Ţurcaşiu. Toate aceste poveşti de viaţă incredibile a acestor copii care au neapărat nevoie de ajutor le veţi afla în ediţia specială de Paşte, poveşti care vor fi susţinute de Isabela Pamparau, Omar Arnaout, Vanessa Marzavan, Adrian Ivan şi Teodora Sava alături de alţi colegi de la Next Star. Emisiunea Next Star de Joi 9 Aprilie 2015 poate fi vizionată şi la noi pe site online imediat după difuzare.
UPDATE: În ediţia specială Next Star din 9/04/2015, Omar, Andrei şi Adysa au catigat ediţia pentru Cristi zis Veselie copilul cu o voinţă de fier şi cu poftă nebună de viaţă, cel care a reuşit să câştige inimile tuturor. Chiar dacă suferă de cancer la maxilar, asta nu îl împiedică să îşi dorească să ducă o viaţă normală! Acesta îl preferă pe Velea, cel care a făcut o surpriză enormă şi i-a dăruit o motocicletă. Echipa emisiunii s-a mai angajat că timp de 5 ani să suporte alimentaţia lui Cristian care este una foarte dificilă şi costisitoare.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: next star editie speciala, next star 09/04/2015 reluare, next star 9 aprilie 2015, next star 09.04.2015 reluare, next star online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com