Pagina principala » 2015 » Martie » 22 » Antena 1 » Emisiunea Next Star Editia 2 de Duminica 22 Martie 2015 Online
03:20:17
Emisiunea Next Star Editia 2 de Duminica 22 Martie 2015 Online
Ediţia a 2-a Next Star de Duminică 22 Martie 2015 la Antena 1, va aduce pe scenă şi de această dată cele mai tari talente din ţara noastră care vor defila pe scenă. Juriului format din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru vor juriza cei şapte copii talentaţi ai României ce vor veni şi vor urca pe scenă, misiunea lor fiind una aproape imposibilă. Emisiunea Next Star din 22/03/2015 va fi una plină de surprize şi de momente inedite, dar şi de clipe emoţionante care vor sensibiliza publicul la maxim. Dan Negru va aduce din nou pe scenă copii foarte talentaţi care vor străluci la propriu. Decizia juriului va fi una foarte dificilă deoarece toţi cei care vor urca pe scenă vor fi foarte bine pregătiţi. Nu rataţi aşadar emisiunea Next Star sezonul 5 ediţia 2 de Duminică 22 Martie 2015 difuzată de Antena 1..
UPDATE: La Next Star din 22/03/2015 Emil Gheorghe a impresionat o ţară întreagă prin vocea sa minunată dar mai ales prin ceea ce îşi doreşte. La doar 11 ani Emil are o voce de aur însă ceea ce îşi doreşte cel mai mult este o familie care să îl înfieze el fiind părăsit de mama să la scurt timp după ce s-a născut. Daria Ştefan o fetiţă cunoscută lumii întregi dar mai puţin cunoscută în ţara noastră a reuşit să ridice publicul în picioare, după ce a cântat ca o adevărată artistă. Georgiana Minu şi Andrei Duban, au facut un spectacol de zile mari, cu o scenetă fabuloasă, scenetă aplaudată îndelung de public dar şi de juriu. Mai apoi, Elişa Scupra a impresionat juriul cu o demonstraţie de rap în adevăratul sens al cuvântului, însă câştigătoarea celei de-a două ediţie de la Next Star a fost Emily Moskalenko o fetiţă de doar 8 ani care vine din Ucraina şi a cucerit pe toată lumea prin mobilitatea să ieşită din comun care o ajută să facă mişcări la care alte persoane nici nu îndrăznesc să viseze, nici după ani lungi de antrenament.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: reluare din 22.03.2015, next star editia 2 sez 5, next star online, next star 22/03/2015, next star 22/03/2015 online, next star reluare

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar