Pagina principala » 2015 » Februarie » 22 » Pro Tv » Emisiunea Sunt celebru, scoate-ma de aici de Duminica 22 Februarie 2015 Online
02:15:58
Emisiunea Sunt celebru, scoate-ma de aici de Duminica 22 Februarie 2015 Online
Vizionaţi online Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici de Duminică 22 Februarie 2015 transmisă de Pro Tv începând cu ora 20:30, emisiune în care cele 12 vedete izolate în jungla africană se vor lupta pentru supravieţuire.
Cum vor gestiona situaţiile care vor apărea pe viitor după ce Pacha Man a luat hotărârea să părăsească de unul singur competiţia după ce s-a simţit ofensat şi a considerat că cei din jur nu îi respectă principiile?

Îşi vor schimba cei rămaşi atitudinea unul faţă de celălalt? Tot la Sunt celebru, scoate-mă de aici de Duminică 22/02/2015 vom vedea alte porbe trăsnite prin care vor trece cei şase concurenţi aleşi, probe în care vor trebui să înfrunte cele mai urâte dar şi periculoase vietăţi ale junglei.
Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici de Duminică 22 Februarie 2015 poate fi vizionată online voyo.
UPDATE: Concurenţii show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici din ediţia din 22/02/2015 au trăit momente incredibile. Ruby, Cătălin, Alina Pulgaru, Dorian, Gina şi Elena Merişoreanu au fost cei şase care au răspuns la provocarea junglei. Ei au trebuit să intre într-o arena unşi cu ulei din care să scoată steluţele norocoase.

Proba nu a mers chiar foarte bine aşadar concurenţii nu au câştigat mare lucru şi vor deveni din ce în ce mai înfometaţi. Mai apoi, Cătălin şi ceilalţi concurenţi l-au supărat pe Dorian că punea prea multe lemne pe foc şi scotea prea mult fum, fapt care l-a supărat pe acesta şi nu şi-a mai îndeplinit sarcinile. Acuzat pe nedrept de Dorian, Moroşanu şi-a vărsat nervii pe Mihai Trăistariu.Categorie: Pro Tv | Adăugat de: stifler | Tag-uri: in reluare, sunt celebru 22/02/2015, sunt celebru scoate-ma de aici, sunt celebru emisiune completa

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com