Pagina principala » 2015 » Martie » 7 » Pro Tv » Emisiunea Sunt celebru scoate-ma de aici de Sambata 7 Martie 2015 Ziua 20 Online
02:45:22
Emisiunea Sunt celebru scoate-ma de aici de Sambata 7 Martie 2015 Ziua 20 Online
Sunt celebru scoate-mă de aici ziua 20 de Sâmbătă 7 Martie 2015 îi va găsi pe cei din junglă mai puţini şi mai înfometaţi ca de obicei. Aflaţi în penultima zi cu doar 24 de ore înainte de marea finală în care se va decide care dintre ei va lua titlul suprem de rege sau regina a junglei, concurenţii îşi vor da toată silinţa şi vor strânge din dinţi pentru a reuşi să meargă mai departe. Ziua 20 la Sunt celebru scoate-mă de aici din 7/03/2015 le va rămâne pentru totdeauna în mintea celebrităţilor datorită provocărilor pe care vor trebui să le accepte pentru a-şi asigura un loc în bătălia finală.
Dar ce probe vor trebui să îndeplinească vedetele şi care dintre ei va pleca acasă şi îşi va lua adio de la trofeu, aflaţi urmărind online înregistrarea emisiunii Sunt celebru scoate-mă de aici de Sâmbătă 7 Martie 2015, disponibilă integral pe voyo.
UPDATE: La Sunt celebru scoate-ma de aici din 7 Martie 2015 la Pro tv, cele patru celebrităţi rămase în competiţie au trebuit să se imite reciproc dupa ce au stat o perioadă indelungata împreună şi au ajuns să se cunoască destul de bine. După ce s-au descurcat cu succes, au primit drept răsplată o sticlă de vin care i-a pus la pământ imediat. Când a venit vorba de cine va îndeplini proba intitulată Muzeul Ororilor, Ruby a fost votată în unanimitate de cei rămaşi în junglă, pentru a o îndeplini. Mai apoi cei patru şi-au spus părerea unul despre celălalt unde au avut numai cuvinte frumoase de etalat. Telespectatorii au votat şi au decis ca în Marea Finală să între Cătălin Moroşanu, Dorian Popa şi Rubi aşa că Gina Pistol merge acasă alături de cei dragi.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: sunt celebru ziua 20, sunt celebru scoate-ma de aici, sunt celebru 7 martie 2015, reluare, emisiune completa

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar