Pagina principala » 2015 » Martie » 14 » Pro Tv » Emisiunea Te cunosc de undeva de Sambata 14 Martie 2015 Online
02:00:18
Emisiunea Te cunosc de undeva de Sambata 14 Martie 2015 Online
Te cunosc de undeva de Sâmbătă 14 Martie 2015 la Antena 1 va fi o ediţie specială, încărcată de emoţie şi transformări incredibile. Raluca şi Denisa de la Bambi se vor transforma în Pitbull şi John Ryan şi vor reuşi să ridice sala în picioare în timp ce Oana Sîrbu îl va imita pe colegul său, Daniel Iordachioae, şi va urca pe scenă îmbrăcată chiar cu hainele acestuia. Cu toţii vor avea transformări incredibile dar cel mai emoţionant moment de la Te cunosc de undeva de Sâmbătă 14/03/2015 la Antena 1 va fi când Cezar Ouatu va cânta pentru prima oară, alături de mama sa. Rona Hartner va reveni la show-ul transformărilor ca să cânte în oglindă cu Oana Sîrbu şi vor oferi împreună clipe de neuitat. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie a emisiunii Te cunosc de undeva, Sâmbătă 14 Martie 2015, emisiune ce va putea fi urmărită pe a1.
UPDATE: Emisiunea Te cunosc de undeva de Sâmbătă 14 Martie 2015 a întrecut orice aşteptare în ceea ce priveşte transformările concurenţilor. Unul din cele mai frumoase şi emoţionante momente a fost duetul făcut de Cezar cu mama sa, care au reuşit să emoţioneze juriul dar şi audienţa. Rona Harter a venit şi a urcat pe scenă alături de Oana, spre deliciul publicului şi au oferit un spectacol de neuitat. Cezar Oatu a acumulat un total de 53 de puncte şi a câştigat ediţia şi cecul în valoare de 1000 de euro, bani pe care i-a donat banii unei doamne din Bucureşti care îşi creşte singură fetiţa de 3 ani într-o magazie după ce au fost evacuate din casa în care locuiau.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: din 14 martie 2015, reluare din 14/03/2015, Te cunosc de undeva online, emisiune completa

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar