Pagina principala » 2015 » Martie » 7 » Antena 1 » Emisiunea Te cunosc de undeva de Sambata 7 Martie 2015 Online
02:00:48
Emisiunea Te cunosc de undeva de Sambata 7 Martie 2015 Online
Super-showul transformărilor Te cunosc de undeva de Sâmbătă 7 Martie 2015 de pe Antena 1, va aduce în distribuţie următoarele schimbări: Cezar Oatu îl va interpreta cu multă vervă pe Marele Ray Charles, Daniel va juca rolul lui Ricky Martin, Liviu Varciu se va transforma în colega să de show, Anreea Eremia în timp ce aceasta va lua înfăţişarea lui Ed Shafrem. Tot la Te cunosc de undeva din 7/03/2015 în timp ce surorile Bamby şi cei de la Alb şi Negru vor fi din nou în formaţie completă şi vor face show total, Lidia Buble va fi cea care a prins Jackpot-ul săptămâna trecută şi pe lângă interpretarea din concurs, va cânta alături de Cornel Ilie de la Vunk. Cine va fi câştigătorul acestei ediţii care se anunţă plină de surprize plăcute şi de interpretări de excepţie, aflaţi vizionând online înregistrarea emisiunii Te vreau lângă mine de Sâmbătă 7 Martie 2015, emisiune ce va putea fi găsită integral mai jos pe site, imediat după difuzare.
UPDATE: Ediţia emisiunii Te cunosc de undeva de Sâmbătă 7/03/2015 a fost câştigată de Alina Eremia iar cecul în valoare de 1000 de euro a fost oferit de cântăreaţă doamnei Daniela Gorgiac din Botoşani care a rămas de curând fără venit şi care îşi creşte cu greu cei trei copii dintre care unul dintre ei are grave probleme de sănătate. Dezbaterea juriului pentru desemnarea câştigătorului nu a fost deloc uşoară, dat fiind faptul că toţi cei care au urcat pe scenă au fost foarte bine pregătiţi, iar transformările lor aproape perfecte.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: din 7/03/2015 online, Te cunosc de undeva, 7 martie 2015, in reluare, emisiune completa

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com