Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 7 » Antena 1 » Emisiunea Un show pacatos de Joi 07 Ianuarie 2016 Online
02:49:26
Emisiunea Un show pacatos de Joi 07 Ianuarie 2016 Online
Vă aşteaptă o nouă ediţie a emisiunii Un show păcătos, Joi, 07 Ianuarie 2016, începând cu ora 22:30 pe Antena 1. Show-ul nocturn va începe cu cele mai senzuale mişcări ale asistentelor Ana Mocanu şi Daniela Crudu. Se pare că povestea Valentinei Pelinel, cum că ar fi însărcinată cu Borcea, a stârnit un scandal în toată ţara. Se pare că vrăjitoarea Melissa şi-a spus părerea despe această situaţie, iar din punctul ei de vedere, Pelinel nu are nici o şansă în fata Alinei. Tot în emisiunea Un show păcătos din 07.01.2016, veţi vedea ce noutăţi apar despre această ştire mondenă, dar şi care sunt celelalte subiecte ale zilei pe care Dan Capatos le va dezvălui. Se pare că Daniela Crudu a fost acuzată că ar fi avut ceva cu Cristi Borcea, însă astăzi vom vedea dacă s-a mai speculat ceva după ce asistenta a negat totul. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Un show păcătos din 07 Ianuarie 2016, difuzat pe Antena 1 de la ora 22:30.

UPDATE: In emisiunea Un show pacatos de Joi, 07 Ianuarie 2016, am urmarit detalii despre cazul socant in care au fost implicate Valentina Pelinel, Alina si Cristi Borcea. Vrajitoarea Melissa a intrat in platou si in aceasta seara unde a dezvaluir lucruri precum ca este ruda prin alianta cu Cristi Borcea, dar si faptul ca barbatul si fosta sotie, Mihaela au fost otraviti cu mercur, ceea ce le-a adus despartirea. De asemenea, pe cand Melissa spune ca are dovezi ca Mihaela a fost la ea acasa, altcineva spune ca aceasta s-a vindecat la preoti, in Israel. Viorel Motoi sustine ca Borcea este un tigat ursar Get-Beget si ca tiganii isi schimba amantele des. De altfel, un parapsiholog celebru a sustinut ca Valentina isi mimeaza sarcina si ca nu este in realitate gravida. De asemenea, la Curtea regelui Cioaba a avut loc o petrecere in cinstea celor 17 ani de casnicie alaturi de sotia lui. Mai apoi, Deea Maxer a fost invitata in platou si ne-a dezvaluit secretul cum sa slabesti arabeste, metoda minune. Aceasta, le-a aratat pacatoaselor Ana si Daniela, cateva miscari de dans arabesti si mai apoi a surprins publicul.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: emisiunea de azi, un show pacatos 7 ianurie 2016, video, 7.01.2016, editia de joi, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar