Pagina principala » 2015 » Aprilie » 16 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Joi 16 Aprilie 2015 Online
00:00:58
Emisiunea Un Show Pacatos de Joi 16 Aprilie 2015 Online
Un Show Păcătos din 16 Aprilie 2015 vă aşteaptă la Antena 1 începând cu ora 23:00, într-un show de senzaţie în care cele mai frumoase asistente din ţară încing atmosfera la maxim. La Un Show Păcătos din 16/04/2015, Dan Capatos alături de Cătălin Bordea va aşteaptă să analizaţi şi să dezbateţi împreună cu ei cele mai interesante subiecte ale momentului şi să fiţi martorii unor anchete incredibile în care adevărul va ieşi întotdeauna la suprafaţă. Vă invităm aşadar într-o nouă ediţie plină de subiecte interesante în care protagoniştii celor mai răsunătoare scandaluri vor veni în platou şi îşi vor expune puncul de vedere. Emisiunea Un Show Păcătos difuzată de Antena 1 începând cu ora 23:00 va putea fi regăsită şi vizionată online şi la noi pe site integral, imediat după difuzare.
UPDATE: La Un show Păcătos din 16/04/2015, am aflat noi detalii despre mama Oanei Zăvoranu. Femeia a intrat in comă şi este ţinută în viaţă doar de aparate. În timp ce prietenul ei politicianul Corneliu Vadim Tudor consideră că doar o minune o mai poate salva pe această, fiica ei Oana nu crede că mama ei se află în comă. Vadim a aflat de la medici că femeia nu mai are mult de trăit însă Oana consideră că acesta este doar un joc şi nici nu vrea să audă de ea. Mai apoi la final am aflat despre Ana Mocanu că are un noi iubit.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: Un Show Pacatos online, din 16 aprilie 2015, Dan capatos, Un show pacatos reluare, difuzare din 16/04/2015, emisiune completa

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com