Pagina principala » 2015 » Octombrie » 1 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Păcătos de Joi 1 Octombrie 2015 Online
03:00:30
Emisiunea Un Show Păcătos de Joi 1 Octombrie 2015 Online
Vă invităm să urmăriți emisiunea Un Show Păcătos de Joi, 1 Octombrie 2015 începând cu ora 23:30 pe Antena 1, alături de Dan Capatos. După cum ați văzut în ediția anterioară, Edy Mexicanul și-a alungat soția însărcinată de acasă, situația scăpând de sub control. Aceasta susține că îl iubește enorm de mult pe tatăl copilului său și dorește să fie liniște in familia lor. Astăzi, 01.10.2015 la Un Show Pacatos, veți vedea ce are de gând să facă în continuare Edy și ce hotărâri a luat, așa că vă invităm să rămâneți alături de a1.

UPDATE: În emisiunea Un Show Păcătos de Joi, 1 Octombrie 2015, revenim cu scandalul în care este implicat Edy Mexicanu. Amanta acestuia se pare că l-a înșelat pe bărbat, cu prietenul acestuia, Octavian Francezu. Cei doi o acuză pe femeie pentru ceea ce a făcut însă aceasta încearcă să se apere. La un moment dat amanta lui Edy, Cristina, a făcut atac de panică în direct și a fost scoasă în brațe din platou. Între timp aceasta a leșinat iar medicii de la ambulanță i-au oferit primul ajutor. Plină de nervi, soția lui Edy vine în emisiune pentru a clarifica lucrurile cu soțul ei.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin4 | Tag-uri: un show pacatos 1.10.2015, online, un show pacatos 1 Octombrie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com