Pagina principala » 2015 » Aprilie » 2 » Antena 1 » Emisiunea Un show pacatos de Joi 2 Aprilie 2015 Online
01:20:07
Emisiunea Un show pacatos de Joi 2 Aprilie 2015 Online
Un Show Păcătos de Joi 2 Aprilie 2015 la Kanal D o va avea în platoul emisiunii pe Ella fosta nevastă a lui Mărculescu care va face show total şi ne va arată mişcările sale prin care îl va pune la pământ pe fostul soţ. Va accepta soţul păcătos provocarea făcută de fosta soţie sau se va feri din calea furiei acesteia? Vom afla toate acestea la Un Show Păcătos de Joi 02/04/2015 după ora 23:00 la Antena 1 atunci când Costin Mărculescu şi Ella se vor afla faţă în faţă în confruntarea finală. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie plină de subiecte interesante şi de noi miscari de dans aduse de cele mai frumoase asistente din România, Daniela Crudu şi Adelina Pestritu! Emisiunea Un show păcătos de Joi 2 Aprilie 2015 poate fi vizionată şi la noi pe site imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Un show păcătos de Joi 2 Aprilie 2015 la Antena 1, Dan Capatos şi invitaţii săi au rămas stupefiaţi după ce au ascultat o înregistrare de la Silviu Prigoană în care Adriana Bahmuţeanu înjură şi are un limbaj vulgar faţă de copiii săi. Aceasta l-a acuzat pe fostul ei soţ că a făcut colaje după înregistrări făcute fără ştirea ei. Pentru a-si susţine nevinovăţia, Adriana a cerut să se facă o expertiză a înregistrărilor care o incriminează iar dacă este adevărat sau fals rămâne de văzut după ce vor sosi rezultatele analizei casetei.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: Dan capatos, reluare din 2 Aprilie 2015, un show pacatos 2 aprilie 2015, emisiune completa, un show pacatos 02.04.2015, un show pacatos 02/04/2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com