Pagina principala » 2015 » Martie » 5 » » Emisiunea Un Show Pacatos de Joi 5 Martie 2015 Online
03:00:16
Emisiunea Un Show Pacatos de Joi 5 Martie 2015 Online
Nu pierdeţi Un Show Păcătos de Joi 5 Martie 2015 difuzat de Antena 1 în care vom putea afla ce secrete ascunse ne mai dezvăluie familia Lis. Încercaţi din greu în ultima perioada, Oana şi Viorel Lis se plâng că totul în jurul lor se năruie iar căsnicia lor se zdruncină. În timp ce Oana caută vinovaţii în jurul ei, Viorel se gândeşte la ce este mai rău şi chiar la faptul că ar fi blestemaţi. Tot la Un Show Păcătos din 5/03/2015 vom afla cum îi va răspunde Mariana Roşca Simonei Traşcă după ce blondă a facut acuzaţii grave la adresa ei. Vor accepta cele două războinice să stea faţă în faţă şi să îşi regleze conturile? Toate aceste subiecte le puteţi urmări online în înregistrarea emisiunii Un Show Păcătos de Joi 5 Martie 2015, care poate fi vizionat mai jos la noi pe site imediat după difuzare.
UPDATE: La Un show păcătos de Joi 5 Martie 2015, Beyonce de România a făcut un test poligraf să demonstreze că nu sunt adevărate acuzele care i le aduce Guţă fostul iubit. Aceasta îşi doreşte să demonstreze că nu este o femeie care îşi oferă serviciile pe bani. În emisiune a venit Dani Prinţul Banatului care a vorbit despre relaţia care a avut-o Mădălina cu Guţă. Acesta a declarat că Mădălina l-a distrus pe Guţă şi că i-a făcut numai rău, iar tot ceea ce face femeia nu face decât să îl defăimeze să îl tragă în jos şi să îi strice imaginea manelistului.
Adăugat de: stifler | Tag-uri: un show pacatos 5/03/2015, in reluare, emisiune completa, Un Show Pacatos online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar