Pagina principala » 2015 » Februarie » 16 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Luni 16 Februarie 2015 Online
02:45:41
Emisiunea Un Show Pacatos de Luni 16 Februarie 2015 Online
La Un Show Păcătos de Luni 16 Februarie 2015, cele mai mari scandaluri revin la Antena 1. Dan Capatos alături de invitatul permanent al emisiunii Cătălin Bordea vor dezbate cele mai tari scandaluri din lumea mondenă avându-i că invitaţi în platoul emisiunii chiar pe protagonişti. La Un Show Păcătos de Luni 16/02/2015 scandalul dintre vedete şi vrăjitoare continuă cu noi dezvăluiri şi detalii picante. Fratele Oanei o acuză în continuare pe sora sa că îi doreşte răul şi că a pus persoane dubioase pe urma lui pentru a-l intimida. Atmosfera va fi ca de obicei întreţinută de cele mai focoase asistente, Daniela Crudu şi Andreea Tonciu. Emisiunea Un Show Păcătos de Luni 16 Februarie 2015 poate fi urmărită şi la noi pe site integral mai jos, imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Un Show Păcătos din 16 Februarie 2015, Nicoleta Luciu a fost în platoul emisiunii unde a povestit despre viaţa ei de familie şi despre cum îşi împarte viaţa între familie şi carieră. Diva a povestit cu lux de amănunte cum face faţă provocărilor de zi cu zi dar şi care sunt motivele care duc la neînţelegeri şi conflictele de cuplu la ea în casă. Andreea Mantea a fost şi ea prezentă în emisiune şi a declarat că se află în război cu familia tatălui copilului ei.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: un show pacatos 16 februarie 2015, Un show pacatos reluare, Un Show Pacatos online, un show pacatos 16/02/2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar