Pagina principala » 2015 » Martie » 16 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Luni 16 Martie 2015 Online
03:00:07
Emisiunea Un Show Pacatos de Luni 16 Martie 2015 Online
Un Show Păcătos de Luni 16 Martie 2015 la Antena 1 revine cu cele mai tari scandaluri din lumea mondenă, aduse şi discutate în direct în emisiune de realizatorul emisiunii Dan Capatos şi actorul Cătălin Bordea.
La Un show păcătos din 16/03/2015 îi vom revedea pe soţii Lis care nu mai au linişte de când în viaţa lor şi-a făcut apariţia Ştefan, fratele Oanei care îi jenează la tot pasul. Acuzat în repetate rânduri de Oana că le-a furat din casă, acesta a negat tot timpul acuzaţiile aduse şi a încercat de fiecare dată să îşi denigreze sora în faţa publicului. Cei doi se vor afla din nou faţă în faţă la Un Show Păcătos de Luni 16 Martie 2015 la Antena 1, emisiune a cărei înregistrare o veţi putea viziona integral online mai jos pe acest site, imediat după difuzare.
UPDATE: La Un Show Păcătos de Marţi 16 martie 2015, Simona Traşcă a venit cu unn ochi vânat în emisiune. Frumoasă blondă şi-a liniştit fanii şi a declarat că a alunecat în baie. Diva a susţinut că nu a fost agresată de nimeni iar lovitură i se trage de la o căzătură. Mai apoi, Diva de Monaco a păţit farsa vieţii ei când a fost răpită şi pusă să facă anumite lucruri împotriva voinţei sale. Ana Lesko a fost şi ea prezentă în platou şi ne-a prezentat ultima sa piesă care a prins la public şi le-a făcut pe cele două asistente să se mişte nebuneşte.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: Un Show Pacatos online, emisiiune completa, difuzare din 16/03/2015, reluare din 16/03/2015, Un show pacatos reluare

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com